Истината за любовните връзки на известния бизнесмен Даниел Бачорски най-накрая

...
Истината за любовните връзки на известния бизнесмен Даниел Бачорски най-накрая
Коментари Харесай

Истината лъсна: Известен наш бизнесмен е изневерявал с месеци на бременната си половинка с по-млада родопска красавица

Истината за любовните връзки на известния предприемач Даниел Бачорски най-сетне лъсна след последния епизод на риалитито " Златната ябълка ", научи Varna24.bg . В него Даниел ни сблъсква с двете най-любими негови дами, от които има деца - първата му другарка Емилия Лозанова (от нея той има щерка - Емели) и по-младата Атанасия, с която сега живее и има наследник.

Точната причина за раздялата на брат Бачорски с Емилия се пазеше в голяма загадка до този миг и картите най-накрая паднаха. Оказва се, че той е комуникирал с Атанасия години преди Емилия да забременее, само че чак когато тя е в осмия си месец той стартира бурна любовна връзка с родопската по-млада хубавица. 

Емилия усеща, че нещо не е наред, само че Даниел съумява да я заблуди до появяването на щерка им - Емели. Дори Бачорски кани любовницата си тогава - Атанасия да взе участие в негово ревю, до момента в който Емилия стои в публиката с него. Интригата е толкоз огромна, че истината лъсва чак на един от рождените дни на Лозанова, който по случайност е на Атанасов ден, когато Даниел изчезва и го няма през целия ден, а най-после се оказва, че е прекарал времето с Атанасия в Пловдив поради нейния празник. 

Когато схваща, Емилия осъзнава, че повече не може да търпи това отношение и завършва връзката си с Даниел Бачорски. Изнася се за няколко часа, а 2 дни по-късно схваща, че Атанасия към този момент се е нанесла в фамилното им гнездо с мачото.

Към този миг двете дами поддържат естествени връзки поради децата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР