Испанският шампион Барселона иска да вземе под наем крилото на

...
Испанският шампион Барселона иска да вземе под наем крилото на
Коментари Харесай

Барселона спасява черната овца Антони от Манчестър Юнайтед?

Испанският първенец Барселона желае да вземе чартърен крилото на Манчестър Юнайтед Антони. Това твърди каталунското издание El Nacional, съгласно което мениджърът на „ алените дяволи “ - Ерик загар Хаг е изгубил своето самообладание към бразилеца.

Вестникът показва, че британският отбор има „ сериозен проблем “ с Антони, защото той е бил персонално пожелан от нидерландския треньор, който е бил „ уверен, че бразилецът може да стане основна фигура и да бъде един от стълбовете на тима “. Това явно не се случва, като 18-годишният Алехандро Гарначо заема мястото му по дясното крило, макар че това не е естествената му позиция.

Първата година на Антони се преглежда като „ пагубна “, само че на „ Олд Трафорд “ са били наясно, че му е нужно време, с цел да се аклиматизира към новата си среда. Въпреки това, крилото продължава да разочарова и през тази акция. Той няма нито един гол или асистенция до този миг, а в композиция с проблемите с дисциплината му, явно го трансфораха в „ черната овца в съблекалнята “. Каталунското издание твърди, че неговият Тен Хаг е изключително отчаян от 23-годишния Антони.

Сега се счита, че Барселона има интерес към бразилеца, само че единственият вид той да облече екипа на каталунците е Антони да премине чартърен. Самият футболист би се радвал да опита шанса си в Барса, написа още изданието. Съобщава се също, че бразилецът е бил препоръчан и на огромния противник на каталунците от Реал Мадрид за сумата от 30 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР