Искате ли да се разделите с 10 килограма от телесното

...
Искате ли да се разделите с 10 килограма от телесното
Коментари Харесай

С екстремната диета на японските монаси можете да стопите 10 килограма за 10 дни

Искате ли да се разделите с 10 кг от телесното си тегло в границите на 10 дни? Тогава за вас е един специфичен хранителен режим, който е именуван “Диетата на японските монаси ”.

Ако решите да се подложите на този доста нискокалоричен режим, имайте поради, че можете да го спазвате единствено и само в случай че нямате здравословни проблеми. В никакъв случай не го правете повече от веднъж на шест месеца!

Хранителният проект на тази диета съдържа единствено три съставки.

Всеки ден би трябвало да си варите по 500 грама ориз. След като изстине – прибавете към него една тънко нарязана кисела краставичка. Ако обичате чесън можете да добавите и 2 скилидки от него. Оризът не се овкусява с никакви други подправки.

27496_basic_steamed_rice_3000 Този грамаж се разделя на равни количества, които са единствената Ви храна за целия ден. Яжте незабавно щом се почувствате гладни. Можете да пиете вода колкото желаете. Към ориза можете да включите една дребна купичка салата от свежи зеленчуци, подправени със зехтин и свеж лимонен сок. Използвайте сол в минимални количества.

18-HealthAndBeauty-063f6d75

Най-важното с цел да постигнете положителни резултати е да дъвчете всяка хапка дълго време – най-малко 20 пъти. 

Не забравяйте след края на този хранителен проект да се захраните последователно с млечни артикули, плодове, чисто месо и риба. Ако желаете да задържите постигнатите килограми, не допускайте в менюто си сладкишите, тестените лакомства и модифицираните храни.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР