Искането на вот на недоверие към служебния кабинет не е

...
Искането на вот на недоверие към служебния кабинет не е
Коментари Харесай

Кой се прави, че не познава Нотариуса, Никола Минчев говори за мистерията

Искането на избор на съмнение към служебния кабинет не е конституционно съгласно. Народното събрание не е давала избор на доверие на служебния кабинет, друга институция е направила това. Според мен няма да се стигне до гледане в зала на този избор. 

Това съобщи в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България "  Никола Минчев, който разяснява последните кавги в страната. 

" Ние имахме рецензии при избора на Димитър Главчев, само че единствено 10 дни след неговото назначение да желаеме промяната му ще хвърли страната в още по-голям безпорядък. Стефан Димитров също е бил министър единствено 10 дни, само че се видя, че неговата позиция се разминава с позицията на външно министерство от последните години. Целият проблем във външно министерство е доста чудноват.

Беше препоръчан един министър, назначи се Стефан Димитров, седмица по-късно му се желае промяната, през днешния ден пък Димитър Главчев направи екстравагантно предложение да заеме и поста на външен министър. Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно държавно управление би трябвало да бъде равно отдалечено от политическите сили.

Не считам, че тази рецесия, която се породи с външния министър, се дължи на конституционните промени. Проблемът с външния министър идва от подбора на фрагментите, а не от измененията в Конституцията. За желаната смяна на земеделския министър нямаше безусловно никакво пояснение. Това също е доста необичайно ", добави Минчев.  

" Не считам, че безусловно седмица преди края на работата на Народно събрание да смъкваме ръководителя Росен Желязков е излишно. Неговото деяние във връзка с гласуването на оставката на шефа на НЗОК беше незаконосъобразно и неприемливо, само че ние ще сезираме Конституционния съд.

На мен ми прави усещане, че изслушваните в комисията за Агенция " Митници " са доста словоохотливи и непрестанно се създават вести, а когато дойдат в комисията за Нотариуса, споделят единствено, че не познават този човек.

Това ми наподобява на предизборна история. Нека първо нещо се потвърди за Агенция " Митници " и имало ли е корупция и тогава да се създават вести ", завърши Никола Минчев, цитира Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР