Искахме добра обилна супа за обедното меню на нашата пекарна,

...
Искахме добра обилна супа за обедното меню на нашата пекарна,
Коментари Харесай

Яхния от волски опашки и нахут — рецепта на Honey & Co

Искахме добра изобилна чорба за обедното меню на нашата пекарна, нещо засищащо и богато, което може да поддържа и утеши нашите посетители в сивия обед, без да предизвиква храна- провокирана кома. Джулия, нашият основен готвач, ни подсети за супата от волска опашка, която сервирахме, когато преди малко отворихме, която обичахме, само че някак си спряхме да я вършим и по-късно забравихме за нея.

Смятаме се за много проведени, изключително когато става въпрос за предписания, само че тази я нямаше на никое място. Но ние знаехме съставките и запомнихме усетите и чувството на ястието, тъй че беше единствено въпрос на верните съотношения, с цел да реализираме точния усет.

Това лиши повече от няколко опита. Много по-лесно е да напишем рецепта за нещо ново, в сравнение с да се опитваме да заснемем неуловимо ядене, което живее в паметта ни. Но в последна сметка стигнахме до такава степен и ето го в този момент, за ваше зимно наслаждение и като дребна застраховка за нас против повторна загуба на тази рецепта.

Тази чорба е съкровищница от изкуше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР