Иракски загина при необичаен инцидент миналата седмица - падна в

...
Иракски загина при необичаен инцидент миналата седмица - падна в
Коментари Харесай

Главен готвач в Ирак падна в пилешка супа и умря

Иракски почина при необикновен случай предходната седмица - падна в котел със чорба, получавайки на огромни елементи от тялото, оповестява „ Дейли Мейл “.

Главният готвач Иса Исмаил помагал за подготвянето на брачен прием в сватбената зала " Хейзъл " в град Захо на 15 юни, осведоми „ Гълф Нюз “. Докато разбърквал супата, която е била в огромен котел на пода, 25-годишният мъж се подхлъзнал и паднал в храната. След като се свлякъл на пода, бащата на три деца бил откаран в болница на към 40 благи, с цел да получи лекуване за тежките изгаряния. Медиците няколко дни се опитвали се да спасят живота на мъжа, само че готвачът умрял на 21 юни вследствие на изгаряния от трета степен на към 70 % от тялото му.

Трагичната гибел на основния готвач раздруса иракските медии и провокира изблик на тъга в обществените платформи, като доста опечалени упрекнаха за случая незадоволителните стандарти за сигурност в заведенията за хранене и кухните на страната.

Според Зерван Хосни, родственик на мъжа, Иса е работил като готвач от към осем години. Хосни добави, че „ Иса е татко на две дъщери и 6-месечен наследник “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР