Интер не успя да победи Сампдория като гост. Срещата беше

...
Интер не успя да победи Сампдория като гост. Срещата беше
Коментари Харесай

Интер се провали в Генуа и титлата вече изглежда мираж

Интер не съумя да победи Сампдория като посетител. Срещата беше от 22-ия кръг на Серия А и приключи 0:0. Така " нерадзурите " към този момент изостават на 15 точки от водача в Калчото Наполи и възможностите им за купата към този момент стават илюзорни. 

Възпитаниците на Симоне Индзаги пропуснаха няколко отлични благоприятни условия за гол, до момента в който домакините повече се бранеха и съумяха да стигнат до точка. 

Интер остава на второ място във краткотрайното класиране с 44 точки. Сампдория е предпоследен с едвам 11 точки. 

Срещата стартира с масиран напън на гостите, само че отбраната на генуезци съумя да се оправи. След четвърт час рисков удар на Хакан Чалханоолу от границата на наказателното поле мина около вратата. Малко по-късно шут на Микаел Кюзанс не затрудни Андре Онана. 

Следващата опция се откри пред Лаутаро Мартинес, само че и той пропусна. Малко по-късно Чалханоолу откри Гозенс, чийто удар не се получи. 

И през второто полувреме Интер имаше превъзходство, само че липсваше резултатност за играчите на Симоне Индзаги. Пускането в игра на Дъмфрис, Джеко и Брозович също не даде необикновен резултат. 

В 77-ата минута Чалханоолу насочи подъл удар по тревата, само че Аудеро внимаваше. Увлечени в офанзиви, футболистите на Интер оставяха от ден на ден свободни пространства, само че домакините не ги използваха. В 83-ата минута още веднъж Чалханоолу можеше да открие резултата след положително взаимоотношение с Джеко, само че шутира настрана от задачата.

В 90-ата минута Аудеро мазета мощен шут на Ачерби от към 20 метра, който влизаше под гредата. В последите секунди на мача Димарко откри Лаутаро на дузпата, само че нападателят се засуети и не съумя да нанесе удар. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР