Инструментите, които ще помогнат на българските предприятия да станат по-иновативни

...
Инструментите, които ще помогнат на българските предприятия да станат по-иновативни
Коментари Харесай

Представители над 400 фирми се включиха в информационното събитие на ИАНМСП за отговорно бизнес поведение

Инструментите, които ще оказват помощ на българските предприятия да станат по-иновативни и по-екологично виновни бяха в центъра на проведеното от Изпълнителната организация за дребни и междинни предприятия осведомително събитие „ Отговорно бизнес държание “.

България си е сложила " умната специализация " като приоритет, дружно с други области за развиване, които дават отговор на българския потенциал и мощни страни на страната, съобщи при откриването на събитието министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева.

Пред представители на над 400 компании тя показа, че Министерството на нововъведенията и растежа, посредством разнообразни финансови принадлежности, предизвиква фирмите да влагат в нови технологии и зелени планове. В момента дейна за кандидатстване е процедурата „ Внедряване на нововъведения “. По нея ще се финансират компании за придобиване на уреди, машини, съоръжение, „ ноу хау “ и други Подкрепят се компаниите да стават по-модерни и екологично виновни, в синхрон с насоките на Организацията за икономическо сътрудничество и раз и съобразявайки се с въздействието върху околната среда и обществото, стана ясно още от думите й. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР