Инициативата се провежда от едноименната платформа Swiss Cyber Security Days

...
Инициативата се провежда от едноименната платформа Swiss Cyber Security Days
Коментари Харесай

В Берн започват Швейцарските дни на киберсигурността

Инициативата се организира от едноименната платформа Swiss Cyber Security Days (SCSD), заела се да популяризира познания и най-нова информация в тази сензитивна област. В разговор сред технологиите, научните проучвания, политиката, бизнеса и необятната общност есперти ще показват рисковете в киберпространството и нововъведенията в роботиката и изкуствения разсъдък, насочени към киберсигурността.

„ Не можем изцяло да предотвратим престъпността, само че можем да засилим отбраната “, е мотото SCSD. От икономическия отдел в градската администрация на Берн акцентират големите вреди, които киберпрестъпността нанася, акцентирайки, че единствено в кантона Берн загубите вследствие хакерски атаки може да надвишават един милион франка.

ИТ-инфраструктурата на града е „ непрекъснато в режим на отбрана. Въпросът не е дали ще бъдем атакувани, а по-скоро по кое време ще бъде първата сполучлива офанзива “, споделя кметът на Берн Алек декор Графенрид при откриването на форума. Той уточни, че киберсигурността би трябвало да се развива непрестанно, в това число за отбраната на редовно значими комунални компании като Energie Wasser Bern.

Графенрид...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР