Информационно обслужване“ никога не се е занимавало с организация на

...
Информационно обслужване“ никога не се е занимавало с организация на
Коментари Харесай

Информационно обслужване отговаря на Асен Василев: Всеки има право на собствено мнение, но никой няма право на собствени факти!

„ Информационно обслужване “ в никакъв случай не се е занимавало с „ организация на изборите “, нито е „ управлявало машините “ за изборите, както твърди съпредседателя на Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Асен Василев пред в предаването „ На фокус с Лора Крумова “.  

„ В актуалната ни история единствено Бойко Рашков съумя да ограничи купения избор, машинациите на изборите. На последните избори, с вътрешен министър Калин Стоянов, видяхме над 20% невалидни бюлетини и всеобщо пазаруване на гласове. Очевидно не се оправи със задачата да се провеждат почтени избори ”, съобщи Асен Василев в телевизионното изявление. Относно министъра на електронното ръководство, Василев сподели, че ги тормози „ да не се направи операция, да не може да се гласоподава на машини, жителите да гласоподават единствено на хартия и 20% от бюлетините да са невалидни ”.

„ Когато ГЕРБ загуби изборите през юли 2021 година и след това ноември – нямаше министерство на електронното ръководство, то беше основано за първи път от кабинета „ Петков ”. Тогава машинното гласоподаване го управляваше „ Информационно обслужване ”, с началник Ивайло Филипов, който е там към този момент десета година. Той е назначен от ГЕРБ преди 10 години. Един и същи човек е провел всички тези избори ”, сподели Асен Василев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР