Инфантили. С тази дума лидерът на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов

...
Инфантили. С тази дума лидерът на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов
Коментари Харесай

Синдикални и други алигатори бранят властта, протестиращите били инфантили

Инфантили. С тази дума водачът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов охарактеризира протестиращите към този момент 12 дни против държавното управление, премиера и основния прокурор. Не било ясно какво желаят и какво ще вършат в случай че въпреки всичко кабинетът падне. Те не знаят, само че той знае. Защото е интелигентен, а те са инфантили.
По БНР самонадеяният синдикален необут се изрече в стила на Джими Хофа и неговите сътрудници от „ Ирландеца “ на Чарлз Бранд, които се договарят скрито с работодателите и мафията, само че пред бачкаторите се вършат на благодетели. Манолов обаче призна, че за финален път синдикатите са организирали национална стачка през 2007 година 13 години към този момент нямало мотив, нито причина за нещо всеобщо. Сигурно, тъй като животът върви без спънки. Неговият и на пълнещите канчето. Освен това корупцията е превзела цялата страна и към този момент няма потребност от противопоставяне. Това ни споделя Манолов, който презира „ инфантилите “. Д-р Тренчев остави „ добър “ кадър в в миналото славната „ Подкрепа “, основана по сходство на още по славната „ Солидарност “ в Полша…

По малките екрани, радиа, уеб сайтове и замиращи вестници е плъзнала групата анализатори-алигатори, които, като синдикалните шефове, най-обичат протестиращи против властта заран за закуска.

Ще напомня една история. Писателят Исак Бабел се оплакал един път на Максим Горки, тогава ръководител на съюза на руските писатели, че Сталин не го харесва, поради което не му разгласяват на никое място нищо. Горки поканил Бабел на идната вечер във вилата си в Подмосковието, където щял да намине самият Йосиф Висарионович на чаша чай. Горки посъветвал Бабел да поведе диалог за нещо позитивно, с цел да се хареса на вожда. Речено сторено. На идната вечер, когато тримата към този момент бъркали захарта в чая, домакинът Горки направил знак на Бабел да подхване диалог.

- Другарю Сталин, неотдавна бях в Париж и там се видях с нашия популярен оперен артист Шаляпин. Световният бас се оплака, че доста желае да се завърне в родината, където да пее за всички. Това, други Сталин би било голяма чест и завладяване за цялата страна, за вас, за народа…

Сталин погледнал Бабел и дал отговор:

- Шаляпин желае, само че народът желае ли, други Бабел?

Исак Бабел, създател на класиката „ Одески разкази “ и " Конармия " по този начин и не става приветлив на Сталин. Нещо повече, през 1940 година Бабел е разстрелян по обвиняване за противодържавна активност, а смъртната присъда подписва персонално Сталин, както самичък декларира по-късно: „ с същинско наслаждение “.

Нещо толкоз гнусно, само че с различен знак, се случва преди този момент тук с Гео Милев, Йосиф Хербст и други

Днес това държание се радва на ревностни почитатели в България.

Протестиращите желаят оставката на Борисов, Гешев и кабинета, само че „ народът желае ли? “, питат те садистично. Гешев е подготвен да лепне на всеки инакомислещ обвиняване в противодържавна активност и скрит план за прелом. За почистване на сметки или за наслаждение.

За да е картината цялостна, Горанов декларирал, че не вижда причина да подава оставка. Премиерът преди три дни го уточни дружно с още двама министри – Маринов и Караниколов – като хора, за които деятелите на ГЕРБ считат, че би трябвало да изоставен държавното управление, поради подозрения, че са министри на Пеевски и Движение за права и свободи, само че Горанов е на друго мнение. Докато са „ пили чай “ тези дни с Борисов, той му споделил: Те и Ти ми желаете оставката, само че „ народът желае ли я “? А „ народът “, както ни убеждат от дълго време, се намира в двореца в Росенец и в хотел „ Берлин “ с изнесени представители в парламента…

Борисов три дни понася философски и с козируване презрението и хладния звук на сътрудниците му в Брюксел, които знаят какво е споделил за тях в „ оня запис “, видели са и фотосите. В България виковете за оставка не стопират, само че и той, когато се завърне от блиц турнето, на ексклузивен брифинг, ще съобщи смразяващото: „ А народът желае ли? “.

Главният мотив на властта е: Ние сме определени законно. Така е, само че казусът е, че работите зле, управлявате неприятно и крадете като за международно. Няма господство на закона, корупцията е повсеместна, а страната ни е двойкаджията на Европейски Съюз.

Разбира се, през днешния ден няма по какъв начин да се подпишат и изпълнят смъртни присъди, само че има и други начини за „ размазване “ на неуместните. Моделът #Кой, олицетворяван от Пеевски и Доган, ще употребява до дъно Борисов и Гешев против Гео и Бабел, т.е. против хората от тяхната кръвна група по българските площади.

Слава Богу доста българи прогледнаха. Не могат да ги излъжат с финтове нито Борисов, нито Дончев, да вземем за пример. Каскетът пък, колкото и да се старае да наподобява на Робин Худ, го докарва все на Торбалан.

Краят на алигаторите е близо. Затова са озверели. Но имат слаби места - ноздрите и очите. Там би трябвало да ги удряме.

Д-р Димитър поп Кутуев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР