Импийчмънт на този президент ние отдавна сме дали, още преди

...
Импийчмънт на този президент ние отдавна сме дали, още преди
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Импийчмънт на този президент ние отдавна сме дали

Импийчмънт на този президент ние от дълго време сме дали, още преди три години. Това сподели ръководителя на Бюджетната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Менда Стоянова.
В изявление пред bTV тя добави, че президентът " доста трагично изживява своята роля и това е последната серия, която гледахме. "
Стоянова добави, че пояснява думите му като апел да се смъкна държавното управление, както и че дейностите му по отношение на държавното управление няма по какъв начин да породят доверие.
" Ние не сме провели една естествена среща. Въпросът не е дали си имаме доверие, а че съгласно законите би трябвало да работим дружно. Малко изпада в шизофренно положение президента ", сподели още Стоянова. 
В коментар за измененията в закона на хазарта и по какъв начин не се е схванало, че едни 500 млн. лева от лотарията не са влезнали в хазната Стоянова сподели, че този отговор го дължи държавния орган, който толкоз години не е схванал, че се заплащат разнообразни такси, само че е взел ограничения, а на това ще отговорят прокуратурата и съдът. 
По-рано в студиото депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков съобщи:
" Липсват промените и ограниченията, както и индикация, че могат да се случат. Няма кой знае какво време, стоим на едно място. Страната ни се изпразва от наличие и от хора. Президентът установи, че това повече не може да продължава. "  
Той добави, че не може да се чака още една година: " Да стоим и да чакаме, какво очаквате да се случи през тази година - ще стартира ли нова промяна в опазването на здравето? ", попита Зарков. 
Същевременно пред Нова телевизия различен червен народен представител и някогашен публицист от " Дума " Александър Симов разгласи, че няма да дойдат " огромните борци с корупцията " извън и да ни изринат Авгиевите обори. Трябва ние да го сторим, посочи той. И видя в Българска социалистическа партия " единствената опозиционна партия в този парламент ". " Когато пристигна времето, Българска социалистическа партия ще покаже своята мощ ", увери той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР