Ето някои вътрешни съвети от специалисти по подбор на персонал

...
Ето някои вътрешни съвети от специалисти по подбор на персонал
Коментари Харесай

Технически работни места: Вътрешни съвети от специалисти по подбор на персонал как да получите ролята, която търсите

 Ето някои вътрешни препоръки от експерти по асортимент на личен състав за това по какъв начин да получите ролята, която търсите. Ето някои вътрешни препоръки от експерти по асортимент на личен състав за това по какъв начин да получите ролята, която търсите. - Авторско право Canva •  Актуализирано: 26/10/2023 - 11:47 ч

От Rosaleen McMeel

В днешния забързан пейзаж на нововъзникващи технологии и трансформации на работното място, софтуерните служащи не престават да бъдат доста търсени, само че конкуренцията за най-хубавите гении остава също толкоз жестока.

На скорошно събитие за Tech HR в централата на Indeed в Лондон, водачите в промишлеността се съгласиха, че има нова опция както за марките с нетехнологични имена, по този начин и за дребните работодатели да се възползват оптимално от квалифицирания софтуерен гений.

Докато необятно публикувани съкращения удари Big Tech при започване на годината, работните места в по-малките компании са изобилни и съставляват вълнуваща опция да бъдете част от огромните цифрови трансформации, извършващи се в цяла Европа и във всяка част на нашата стопанска система.

Тук, някои ръководители по човешки запаси разкриват някои от методите, по които можете да гарантирате, че вашето CV постоянно ще бъде взето под внимание.

Изпъкнете

Да гарантирате, че мотивационното ви писмо свети в морето от претенденти с сходен опит, може да бъде мъчно.

Очертаването на задачите и дилемите ви с компанията и ролята е добра насочна точка, споделя Ейми Хобли, изпълнителен управител по набиране на личен състав в Sopra Steria, софтуерна компания, в която работят 46 000 души по целия свят.

Омекотяване на кариерата: 6 съвета за правене на проект Б за вашата работа

„ Силна декларация за задачата, какво търсите, каква е вашата цел, какво се надявате да постигнете със идната си роля “, предлага Хобли.

„ Може да нямате целия опит, само че в случай че желаете да учите, растете, развивате и придобивате нови умения, това ви слага добра основа “.

Добавете стойност

Докато претендентите за работа са съсредоточени върху това да дават отговор на уменията, нужни за дадена роля, Хобли отбелязва, че съгласуването на вашите полезности с фирмите също може да има огромна разлика, когато става въпрос за асортимент на претенденти на стадий изявление.

„ Винаги питаме по какъв начин техният опит подхожда на нашите полезности. Това има наклонност да извади нескрито това, което е значимо за тях. Ние сме доста запалени по културата, съпричастността и правенето на верните неща, както и обществените полезности. Как се отличаваме на пазара от нашите съперници. Склонни сме да задаваме въпроси към това ”.

Бъдете действителни

Въпреки че ChatGPT може да наподобява като потребен инструмент за икономисване на време за претенденти, които желаят да намерят верните бележки с кандидатурите си, експертите по асортимент на личен състав се разочароват по количеството CV-та, генерирани от изкуствен интелект, заливащи входящите им кутии.

„ Винаги можете да разберете, тъй като [отговорите] са номерирани, употребяват едни и същи думи като „ също така “, „ в умозаключение “ и американизирани изписвания ”, сподели Вики Паркин, Tech Recruiter в ITV.

Моника Бери, която работи по привличане на гении във водещ бизнес за електронна търговия в Обединеното кралство, е съгласна.

„ Наистина можете да познаете по кое време някой е направил автобиография с изкуствен интелект. Гледах няколко автобиографии, които бяха пристигнали и имаше претендент, който беше претендент за £22 000 на година и те бяха написали автобиографията си като началник на отдел “, сподели тя.

< p> „ Моля, с почитание, да изпращате действителни автобиографии преди AI, тъй като това дава по-вярно отражение на това, което сте създали и какъв сте “, добави Бери.

„ Кандидати са принудени да употребяват AI, с цел да наподобяват по-професионални, само че това, което най-после получавате, е, че хора с най-малък опит употребяват AI, с цел да натрупат автобиографиите си и това евентуално работи за тях във връзка с приемането на изявленията, само че по-късно стигате до изявлението и те не са толкоз положителни, колкото споделят, че са ”.

Присъединете се към точките

Техническите служащи постоянно могат да бързат толкоз доста да възхваляват личните си умения и опит, че подценяват други способи, по които могат да покажат какво ги отличава от конкуренцията им.

„ Страхотните претенденти демонстрират, че правят оценка нашето потребителско преживяване в тандем с мислене за напредък (и) фокусиране върху непрекъснатото развиване на нашите артикули, инженерни благоприятни условия, процеси и системи “, сподели Дениз Хейс, основен шеф „ Хора “ в, основан в Ирландия снабдител на ИТ услуги и връзки.

„ Те също по този начин ще се насладят на работата в екипна среда с висока степен на съдействие, където могат да бъдат себе си и се забавлявайте по пътя “.

Готови ли сте да изпробвате уменията си за намиране на работа? В момента има хиляди благоприятни условия за наемане на работа, като тези по-долу,.

Координатор по интервенции и ИТ - Инфраструктурен екип, EBA CLEARING

Звеното по интервенции дава отговор за интервенцията и бизнес администрацията на всички платежни услуги на EBA CLEARING.

Като член на екипа за инфраструктура и развиване, основаният в Брюксел ще ръководи и следи ИТ инфраструктурата на интервенциите от техническа позиция и позиция на сигурността, както и ще подсигурява сигурността и сигурността на ИТ средата и създаване и възстановяване на кибер устойчивостта.

Тази роля предлага опция да допринесете за цифровата промяна на ИТ инфраструктурата на интервенциите с конкурентен пакет от заплати, в допълнение към гъвкава работна среда, в това число опцията да работят от у дома..

Manager Cloud Architecture - Data & Analytics (f/m/d), Ernst & Young GmbH

Като част от екипа Data & Analytics в Щутгарт, ще концептуализира, проектира и създаване на облачни инфраструктури. Вие също по този начин ще съветвате и подкрепяте водещи международни корпорации от разнообразни браншове.

Трябва да имате сполучливо приключено образование в региона на (бизнес) компютърните науки, софтуерното инженерство или инженерството и да имате най-малко пет години професионален опит в региона на облачната архитектура.

Благодарение на EY Ripples, световната стратегия за корпоративна отговорност на компанията, като чиновник ще имате опцията да употребявате вашите познания, умения и опит, с цел да повлияете позитивно на милиони на животи. За да видите условията или да кандидатствате,.

Fullstack Developer (m/w/d), Bertrandt AG

Bertrand търси надарен, който има умения в облачната архитектура.

Вашият опит е нужен за обогатяване на техния екип за динамично развиване в региона на " виртуалното тестване " в автомобилната промишленост. В тази роля вашата отговорност се крие в проектирането, програмирането и внедряването на облачни приложения с висока мащабируемост и сигурност.

Успешният претендент ще би трябвало да има образование по компютърни науки, разработка на програмен продукт или съпоставим професионален опит като (fullstack) разработчик с фокус върху облачните технологии, както и задълбочени знания в създаването на уеб приложения с съвременни предни и бекенд технологии.

Ако това възбужда апетита ви за още,.

Партньорско наличие „ Партньорско наличие “ се употребява за изложение на наличие, което съдържа партньорски връзки. Euronews получава отплата за продуктите и услугите, свързани с тази публикация. Това наличие е основано от филиали на Euronews и не включва публицистичния личен състав на Euronews или новинарски публицисти. ИНТЕРВЮ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ РАБОТА УСЛОВИЯ НА ТРУД
Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР