Името на Васил Божков, през последната година се спряга главно

...
Името на Васил Божков, през последната година се спряга главно
Коментари Харесай

Божков с нова провокация преди изборите, избра любопитен начин да проговори

Името на Васил Божков , през последната година се спряга основно с провокации. Много хора смятаха, че точно той е основният спонсор на огромните антиправителствени митинги от лятото. Преди тяхното експлоадиране пък мнозина имаха вяра, че Черепа е пуснал хипотетичните и провокативни записи на премиера Бойко Борисов.

От скоро той създаде и своя партия - " Българско лято ", която обаче има известни усложнения.

Прокуратурата стачкува решението на градския съд, който позволи партия " Българско лято ", близка до обвинения предприемач Васил Божков , да бъде записана.

Мотивите на държавното обвиняване, с които делото отива във Върховния съд, са съвсем същите, които бяха изложени и в правосъдната зала - в документите за регистрация има задраскани и поправяни ЕГН-та и имена, нужна била и експертиза, която да откри дали в действителност е била извършена телеконферентна връзка за основаване на партията.

Освен това лъвът на емблемата на " Българско лято " имал прилики с изображение на марка енергийни питиета, както и с емблемата на Български монетен двор.

Тогава съдът реши, че при този вид каузи, когато няма насрещни доказателства от страна на държавното обвиняване не е налице съображение да се назначат експертизи. Като уточни, че въпросите за емблемата и истинността на ЕГН-та и имената, ще бъде решен след инспекции от страна на съда

Следващата провокация от Божков се чака напълно скоро. Този път тя няма да бъде качена във към този момент известните обществени мрежи на бизмесмена. Очаква се той да гостува на набиращ известност влогър - Станис Цанов в неговият YouTube канал. " Ще опиша доста за Бойко и Делян ", заканва се той, преди премиерата на видеото.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР