Имението, представено в изключително популярния трилър от 2023 г. Saltburn“,

...
Имението, представено в изключително популярния трилър от 2023 г. Saltburn“,
Коментари Харесай

„Saltburn“ е реален — надникнете през ключалката в секси имението в Обединеното кралство, където е заснет хитовият трилър

Имението, показано в извънредно известния трилър от 2023 година „ Saltburn “, не е звукова сцена. Истински е и съществува от 14 век.

Съименникът и главното място за снимане на сатирата за богатите на режисьора Емералд Фенел в действителност е историческо имение, известно като Дрейтън Хол, ситуирано в Нортхемптъншър.i

И макар че продуцентите прибавиха няколко украшения в името на кино лентата, недвижимата благосъстоятелност не разочарова.

Построен към 1300 година и неведнъж реновиран през идващите епохи, парцелът от 127 стаи поддържаше невисок профил, преди да бъде употребен за кино лентата, което беше първият — и евентуално последният — път като снимачна площадка.

За да получат достъп до комплекса от 200 акра, продуцентите трябваше да подпишат контракт, обещаващ да не разкриват местоположението или притежателите му, като нито едно от тях не остана в загадка дълго след невероятния триумф на кино лентата, заяви Vanity Fair.

В резултат на това, че обществеността се хвана за същинското...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР