Имаше сблъсъци с полицията за борба с безредиците, тъй като

...
Имаше сблъсъци с полицията за борба с безредиците, тъй като
Коментари Харесай

Автобуси и трамваи изгоряха при бунтове в Дъблин, след като деца бяха ранени при нападение с нож

Имаше конфликти с полицията за битка с безредиците, защото някои стачкуващи пускаха факли и фойерверки, до момента в който други грабваха столове и табуретки пред питейни заведения и заведения за хранене.

< p> Полицейски кордон беше подложен към постройката на ирландския парламент, Leinster House, а чиновници от конното звено за поддръжка на Гарда бяха на близката улица Grafton.

Пътищата към улица O'Connell бяха блокирани от защитата на публичния ред защото контейнери за отпадък бяха подпалени в елементи от града.

Ирландският министър на правораздаването Хелън Макенти дефинира сцените като „ непоносими “ и сподели, че „ не би трябвало да се разрешава на бандитски и манипулативен детайл да употребява ужасяваща покруса, с цел да сее безпорядък “.

Комисарят на Garda Дрю Харис сподели, че зад безредиците стои „ цялостна вманиачен секта, водена от крайнодясна идеология “.

Насилието избухна откакто три дребни деца и една жена бяха нападнати на Parnell Square East в северната част на центъра на града в четвъртък следобяд.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР