Имаме спор с г-н Гешев дали този взрив е можел

...
Имаме спор с г-н Гешев дали този взрив е можел
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Има сериал, но Гешев не е сценарист

" Имаме спор с господин Гешев дали този гърмеж е можел да засегне хората вътре в автомобила. Аз не преставам да считам, че не е могъл да засегне хората вътре, а той счита противоположното. Той е пътувал както е редно без фамилията си. Автомобилът не може да побере толкоз хора ", сподели вътрешният министър Иван Демерджиев.

" Действително има сериал, само че се се притеснявам, че господин Гешев не е сценаристът ", сподели още той.

И още: За по-малко от два дни разбрахме, че правосъдната система не е толкоз самостоятелна колкото се прокламира. Искат да го махнат хората, които го назначиха през 2019 година - господин Борисов и хората към него.

" Нищо не се е трансформирало от 2019 година, а се сервира като ново начало. Ролята на Движение за права и свободи е такава каквато е била постоянно. Двете политически сили - ГЕРБ и Движение за права и свободи вървят дружно. Аз не разбирам по този начин правосъдната промяна, разбирам я като същински съд, същинска прокуратура. Дайте си сметка по какъв начин идващия основен прокурор ще се бори с корупцията, в случай че отстраняването му е въпрос на един ден.

За мен Гешев си отива, то това не взема решение казуса. Той от дълго време трябваше да прозре, че да стартира да работи съществено, да уличи, даже да задържи хората, които в този момент са застанали против него. Знам, че дълго време прокуратурата държи на трупчета производства, сподели Демерджиев.

Той още веднъж повтори за производствата против някогашния кмет на Пловдив Иван Тотев.

Познавам Борислав Сарафов като експерт, само че кой тъкмо каква роля играе, питайте сценаристите.

Не мога да дефинира този човек като специалист, видях, че има отношение към разнообразни израелски служби, сподели той в ефира на Би Ти Ви във връзка на израелския специалист.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР