“Имам послушни деца. Не мога да кажа, че има някакви

...
“Имам послушни деца. Не мога да кажа, че има някакви
Коментари Харесай

Емилия за раздялата с Башур: Няма да мълча

“Имам послушни деца. Не мога да кажа, че има някакви неща, за които би трябвало да им откажа, да им кажа “не ”. В множеството случай споделям “да ”. Искам да съм родител, който да ги схваща, да бъде другар с тях ” – споделя тя пред камерата на “На кафе ” и прибавя още за сина си Иван: “Той към този момент е огромен, няма доста време да отделя той за мен и аз за него. Има си към този момент лични ползи ”.

По мотив промяната на цвета на косата си и дали това е подбудено от промени в персоналния й живот, тя споделя: “Прочетох в доста публикации, че е поради раздялата с Жорж. Ами ние не сме се разделили, само че си смених цвета на косата /смее се/. Не сме се разделяли. Може би дадохме мотив. Той си махна Фейсбука и Инстарама заради негови персонални аргументи. Може би това даде мотив. От там нататък ние замълчахме. Смятам, че на всяко написано нещо не мога да излизам и да се изяснявам. Както се споделя, значимото е ние да сме добре. Всичко е окей, здрави сме, дружно сме, гледаме си децата, гледаме си живота ”.
Реклама

Противно на множеството звезди, които пазят ревниво персоналното си пространство и не приказват какво се случва там, Емилия е на мнение, че би трябвало да е откровена с феновете си. “Ако имаше нещо съществено, сигурно щях да го разглася, тъй като не обичам да се укривам. Смятам, че хората, които години наред ме следват и се интересуват от мен, тормозят се, тъй като в действителност чувствам, че има у хората някакво терзание и доста от моите почитатели ми пишат: “Притеснени сме за теб. Всичко наред ли е? ”, което е доста благо, само че в случай че има нещо съществено, аз се усещам длъжна да ги наставлявам. Всеки, когато има проблеми, може да ги каже на някой непосредствен, аз мога да го кажа обществено и да оказа помощ на някой с поддръжка, примерно, в случай че е в моето положение – благополучен, трагичен и така нататък Да, бих го споделила, тъй като считам, че съм виновна, а и като известна персона би трябвало да давам добър образец ” – изяснява изпълнителката.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР