имало хора от редица държави като Германия, Украйна, Мексико, Колумбия

...
имало хора от редица държави като Германия, Украйна, Мексико, Колумбия
Коментари Харесай

Асен Йорданов: Ружа Игнатова прехвърлила недвижимите си имоти на фирмата на Емил Хърсев, който в момента в икономически съветник на Янев

имало хора от редица страни като Германия, Украйна, Мексико, Колумбия и други. Билетът е бил на цена 1500 евро. По думите на Йорданов доста от присъстващите не са знаели британски, макар че главният език на събитието е бил британският. В диалози с украинци, които преди са изгубили пари от OneCoin, са били приветствани да вложат нови пари в новата версия на компанията за възобновяване на загубите. Сериозните задгранични банки са отказвали превеждането на пари, до момента в който български са.

" Германската прокуратура публично изпраща писмо 2017 година до българската прокураутура, с което желае предварителна защита на Ружа Игнатова, желае обиск на офисите, желае разпити, желае тя да не може да напусне страната, тъй като немската прокуратура я търси и е образувала против нея наказателно произвеждане. Тогава с настояването на Германия не се случва изобщо " - сподели Йорданов.

" Точно тогава господин Цацаров е основен прокурор. Документите са ясни - ние имаме годни документи, доказателства за питането на немската прокуратура. Това нещо в България не става, българската прокуратура не подхваща никакви дейности. Ружа Игнатова живее на независимост. Тогава тя стартира да се приготвя - тя е била предизвестена за това и тя е направила редица дейности, с които е подготвяла своето овакантяване на страната и има един интервал от няколко месеца, в които има толеранс, с цел да приготви своето " изгубване ". Тя изчезва с полет на Ryanair от софийското летище до Атина, по-късно следите ѝ се губят. Но преди този момент тя прехръвля недвижимите си парцели на компанията на Емил Хърсев. Дори самият той не го отхвърля. Неговото пояснение е, че той съставлява някакъв клиент, пази фирмена загадка и той се явява медиатор на този клиент. Така ли другояче той е индивидът, който поема отговорността . " - разкри журналистът.

По думите на журналиста Емил Хърсев сега е стопански консултант на служебния министър председател Стефан Янев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР