„Има такъв народ“ търсеха повод и го намериха. Първо видях

...
„Има такъв народ“ търсеха повод и го намериха. Първо видях
Коментари Харесай

Божанков: С четвърти провал на кабинета Трифонов казва едно - без ГЕРБ и ДПС не може


„ ИТН “ търсеха мотив и го откриха. Първо видях изказването на Слави Трифонов, преди да изгледам този запис. Предположих, че има нещо обидно или нещо недопустимо. След като го изслушах, се убедих, че той е отегчителен “.

Това сподели в „ Тази неделя “ Явор Божанков от Българска социалистическа партия. По думите му Слави Трифонов за следващ път проваля всяко изпитание България да бъде ръководена във формат без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" С четвърти неуспех Слави Трифонов споделя едно на българските жители - без ГЕРБ и Движение за права и свободи не може ", счита той.

„ Има Такъв Народ за четвърти път дърпат шалтера. Първите пъти бяха космонавти македонци, не беше Пламен шнорхела, някакъв безразсъден кабинет, издиктуван от дивана на Трифонов “, сподели Божанков.

„ На крачка сме да приемем новия антикорупционен орган, който съгласно преобладаващото мнение в някогашната ръководеща коалиция, би трябвало да бъде управляван от Бойко Рашков. Аз този боязън в ГЕРБ и Движение за права и свободи го видях в залата. За мен това е действителната причина Трифонов в 12 без 5 да си откри мотив да се изтегли и от тези договаряния и да хвърли страната в избори “, на мнение е депутатът от Българска социалистическа партия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР