Има рецепти, които са толкова изненадващо лесни, а толкова сполучливи,

...
Има рецепти, които са толкова изненадващо лесни, а толкова сполучливи,
Коментари Харесай

Пилешки бутчета в бекон

Има предписания, които са толкоз изненадващо лесни, а толкоз сполучливи, че попаднем ли на тях се чудим, за какво ги пробваме чак в този момент! Точно такава е рецептата за пилешки бутчета с бекон - бързи, лесни и доста вкусни! Приготвят се доста много елементарно, впечатляващи са както като външен тип, по този начин и като усет, пилешките бутчета в бекон са идеално ястия за вечеря с другари, както и чудесна опция на пилешките вкусотии от заведенията з бързо хранене.
Прочетете още
Необходими артикули:

пилешки бутчета - 10 броя (охладени)

бекон - 10 броя

Олио - 2 супени лъжици

червен пипер - 1 чаена лъжица (пушен)

Начин на подготвяне:

Първата стъпка от рецептата за пилешки бутчета в бекон е подготовката и изборът на продуктите. Избирате хубави не доста огромни пилешки бутчета от качествено българско пилешко месо. Беконът също би трябвало да е първокласен, самите части по-дълги и тънки, с цел да може да увиете добре всяко бутче. Охладени бутчета първо измивате, след което натърквате със сол, а най-после намазвате с олио и червен пипер.

Така квалифицираните бутчета увивате усърдно в бекон, като се пробвате да ги покриете напълно с бекон. Нареждате бутчетата в тава, в която сте сложили хартия за печене. Печете пилешките бутчета с бекон за към 25 минути в загрята на 190 градуса, след което за още 10-15 минути на 160 градуса.

 

Източник: supichka.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР