Има около 400 деца, жени и мъже, които гледат смъртта

...
Има около 400 деца, жени и мъже, които гледат смъртта
Коментари Харесай

ООН предупреждава, че 2 плаващи лодки в Андаманско море с 400 рохинги на борда отчаяно се нуждаят от спасяване

„ Има към 400 деца, дами и мъже, които гледат гибелта в очите, в случай че не се подхващат дейности за спасяването на тези обезверени души, “ сподели той пред Асошиейтед прес. Лодките явно са се качили от Бангладеш и се оповестява, че са били в морето към две седмици, сподели той.

Капитанът на една от лодките, с който АП се свърза в събота, сподели, че има 180 до 190 хората на борда, че са останали без храна и вода и че моторът е развален. Капитанът, който се споделя Маан Ноким, сподели, че се притеснява, че всички на борда ще загинат, в случай че не получат помощ.

В неделя Ноким сподели, че лодката е била на 320 километра (200 мили) от западната част на Тайланд бряг. Говорител на тайландския флот, с който се свързахме в понеделник, сподели, че няма информация за лодките.

Местоположението е на почти същото разстояние от най-северната провинция на Индонезия Ачех, където друга лодка със 139 души дебаркира в събота на остров Сабанг, от върха на Суматра, сподели Балох. Те включват 58 деца, 45 же...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР