Има ли таксиметрова компания или не? Има ли заведение или

...
Има ли таксиметрова компания или не? Има ли заведение или
Коментари Харесай

Вижте що за кмет си избра град Ахелой

Има ли таксиметрова компания или не? Има ли заведение или не? И по кое време ще приключи приблизително обучение? - също е неразбираемо

След паметния кмет Иван Георгиев от ГЕРБ, който управляваше Ахелой дълго време - както му пристигна на него самия мислено и с екшъни след разгулен запои, се снабди с не по-малко атрактивен властник - с прекомерно странна професионална биография. Днес, по време на първата сесия на Общинския съвет в Поморие, бяха показани и се заклеха новоизбраните кметове на обитаеми места. 

Сред тях репортерът на Флагман.бг разпозна в необичайния на външен вид мъж, със скъпи рамки на очилата и в стилно облекло, тогавашния разбойник Димитър Нейчев, доближен на своя адаш от прилежащата община Несебър Димитър Желязков - Очите. Запознати с локалната история, намиращи се в залата, където от деловия президиум церемонията следиха регионалният шеф Пламен Янев и кметът на общината Иван Алексиев, подшушнаха на Флагман.бг още нещо любопитно. 

Кметът, който в идващите 4 години ще ръководи Ахелой с неговите близо 2500 души население и ще бъде лицето на хилядолетния град като туристическа дестинация, през 2011 година е бил задържан и съден за разпространяване на опиати. Явно обаче това не е от изключително значение за района и у Нейчев съгражданите му са видели качества за кмет. Той бе определен още на първи тур, повдигнат от Инициативен комитет, няма изясненост да е ангажирана политическа мощ с него. Ще ръководи против 483 гласа " за ", представляващи 50,52 % от гласоподавателите. Иван Георгиев въобще не влезе в " изборната конкуренция ".

Чуйте аудиозапис на диалог сред кмета и наш кореспондент, който пробва да разбере освен това за него, което би било значимо за обществената част от работата му:



" Аз съм самостоятелен. Бизнес имам - личен. Израснал съм в Ахелой. Четири деца имам - три девойки и едно момче. Там си пребивавам. Имам таксиметрова компания, само че не е на мое име - от няколко коли. Имам си заведение, в което имам присъединяване, ааа нямам присъединяване, излъгах. На 45 години съм. Имам приблизително обучение, само че не съм го приключил, имам още два изпита да взема.. . ".

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР