Има ли извънземни и разполага ли американското правителство с техни

...
Има ли извънземни и разполага ли американското правителство с техни
Коментари Харесай

Има ли извънземни? До две години ще има доказателства, според астроном

Има ли извънземни и разполага ли американското държавно управление с техни остатъци? Тази тематика беше обсъждана в Конгреса във Вашингтон. По време на чуването не бяха показани записи или други доказателства, които не са виждани преди. Тримата очевидци желаеха да не бъдат очерняни водачите и други военнослужещи, които се пробват да получат повече отговори за неща, видени или чути от тях. 

Според доктор Никола Петров, шеф на НАО " Рожен ” това дали има живот отвън Земята и съществуват ли други цивилизации са две разнообразни неща. " Най-вероятно има извънземен живот и в границите на 1-2 години ще има доказателства за това. Става дума за организми, вируси и бактерии от Слънчевата система. Почти сме сигурни, че съществуват, само че сега не можем да го потвърдим на 100%. Дали има рационален живот в галактическото пространство обаче е мъчно да се каже, само че по-скоро не може да влезем в контакт с друга цивилизация ", съобщи той. 

По думите на  журналиста от " Телеграф " Георги Димитров самият факт, че Дейвид Гръш - най-високопоставеният представител на Белия дом, се занимава с тематиката за НЛО, е доста показателен. " Това е човек, който е изследвал извънземните явления. Той сега е пенсиониран боен и е консултант на Белия дом, който се занимава с защитата, изследва връзките с НЛО и всевъзможни такива обекти. Той хвърли една огромна бомба - сподели, че в Америка имат биологичен материал от безчовечен генезис, т.е. от извънземни, и че има аварирали галактически кораби. Това значи, че Съединени американски щати евентуално създава своя технология въз основата на извънземна такава ", уточни Димитров. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР