Има качества, които са особено ценни в женския характер. Те

...
Има качества, които са особено ценни в женския характер. Те
Коментари Харесай

5 психологически техники за усвояване на истински важните женски качества

Има качества, които са изключително скъпи в женския темперамент. Те оказват помощ да намерите естетика със себе си и света към вас, нежно и незабелязано да постигнете задачите си и да бъдете благонадежден гръб за вашите близки.

Тези жизненоважни качества участват във всяка жена през цялото време, само че постоянно са скрити под товара от проблеми, от наложените настройки и стандарти, от психически блокади и шаблонно държание. Дошло е време да въведете цялостен ред в енергийното си поле, да развиете естествените си качества и още веднъж да заблестите като диаманти – същинската светлина на женствеността и мъдростта.

 жена

Постигане на мира

Това качество е изключително значимо за всяка жена в нашето мъчно време. Често от това зависи здравето на цялото семейство, както психическото, по този начин и физическото. Необходимо е дамата да реализира безспорна естетика със себе си.

Станете толкоз повсеместен човек, че никакви външни аргументи да не могат да ви извадят от равновесие. Агресии като яд, припряност, лутане, кавги и всевъзможни други неприятни обстановки нямат власт над спокойната жена. Това не значи, че би трябвало да си мълчите - можете да показвате всевъзможни страсти, само че в това време вътрешно да си оставате спокойни.

За да развиете успокоение в себе си, пробвайте се да си отделите единствено по 10 минути дневно. Можете да вършиме това упражнение вкъщи или на открито. Можете да си визиите себе си като красиво дърво, от краката на което отиват корени към центъра на земята, които ви дават мощ, непоклатимост и чувство за заземяване. По това време можете да поставите дланите си върху слънчевия сплит и да вършиме дълбоки и плавни вдишвания и издишвания. След това осъзнайте какъв брой по-спокойни сте станали, почувствайте спокойствието в себе си.

 жена

Приемане

Какъв е смисълът да се оплаквате от това, което се случва, в случай че не можете да го измененията? За да се справите сполучливо с проблем, първо би трябвало да признаете съществуването му, да го приемете. Приемането е най-първичното женско качество, което ви разрешава да възприемате обстановката през призмата на мъдростта и разбирането. Да не се демонстрира опозиция против протичащото се, да не се разрешава на отрицателната сила да си проправи път, без напрежение и разрушителни последици.

За да развиете това качество в себе си, опишете всяка обстановка в предишното, която ви е наранила, разстроила, ядосала или провокирала цяла стихия от страсти. Запишете я на хартия, помислете за какво е била нужна. Какво разбрахте благодарение на случилото се - за себе си, за близките, какво потребно и по-добро тя донесе в живота ви?

Увереност

Това е качеството на спокойното схващане и приемане на всяка обстановка. Състоянието, в което осъзнавате, че имате право на всичко, от което се нуждаете, че можете да се справите със протичащото се, че можете да го преодолеете. Една уверена жена е наясно с всичко, което се случва и поема отговорност за това, което се случва в живота ѝ. Когато една жена поема отговорността да взема решения, тя стартира изцяло да управлява всички свои дейности.

Преди неприятна среща с човек, който не може да бъде избегнат, да вземем за пример на местоработата, в администрацията, направете това упражнение. Влизайки в стаята, прекрачвайки прага, помислете: „ Имам цялостното право да направя това “ и по-късно започнете да поддържате връзка. След това анализирайте по какъв начин ще се развие обстановката в бъдеще, наблюдавайте какво се случва.

 жена

Целенасоченост

Това е положение на блян към нещо планувано, цел и дарба да се концентрирате върху това, което желаете. Това е желанието да се върви към постигането му, без значение от грешките, паденията и всевъзможните спънки. Целенасочеността на дамите е позволението на Вселената да дефинира най-хубавите благоприятни условия и най-правилните решения за постигането на задачата.

За да развиете възприятие за цел, пробвайте се да извършите това упражнение: Определете задачата, която желаете да постигнете. Начертайте задачата си в единия ъгъл на лист хартия и вашето изображение в противоположния ъгъл. Начертайте няколко линии от себе си до задачата си. Те могат да бъдат къси, дълги, прави, на талази, на точки и така нататък Тези редове ясно демонстрират, че методите за реализиране на проекта могат да бъдат разнообразни. Работете с рисунката си. Кои редове ви резонират най-вече? Опишете вашите усеща и благоприятни условия.

Мекота

Напоследък дамите на практика са изгубили това свое естествено качество. То се демонстрира в деликатност, тактичност, вежливост, приемливост и лекост. Женското положение на мекост обгръща всеки, който е наоколо, облъчва го с силата на любовта, нежността и топлината. Когато това качество стане част от естествения ви подарък, тогава никой не може да ви разстрои, ядоса или обиди, да унищожи живота ви. За да постигнете това положение, е належащо да вършиме упражнението в продължение най-малко на една седмица.

Когато влезете, в която и да е стая, спрете за няколко минути. Представете си по какъв начин любовта тече от сърдечния ви център на талази. Насочете тези потоци на открито, повтаряйки си, че давате всичко най-хубаво на другите. След това поемете всички тези потоци в себе си, повтаряйки, че всичко най-хубаво се връща при вас. Следете за измененията в живота си.

Съсредоточете се върху тези пет качества на същинската жена и светът към вас ще стартира да се трансформира. Той ще ви удиви със своята неприкритост, сърдечност, по едно и също време приемане и разпределяне на блага.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР