Има група от милитаризирани ястреби, които очакват Путин да не

...
Има група от милитаризирани ястреби, които очакват Путин да не
Коментари Харесай

Христо Грозев: Има сериозен риск войната да излезе извън Украйна, Путин може да бъде отстранен от милитаризираните ястреби

„ Има група от милитаризирани ястреби, които чакат Путин да не се оправи с войната и да го отстранят. Остава сериозен риск, когато стартира контраатака, в случай че не успее с референдума в Херсон, както и други загуби, се включва разширение на войната и отвън Украйна. Превантивен удар към трета страна ще отвлече вниманието. В „ Телеграм “ канали има хора, които го назовават смешник и слаб президент, а в това време не са задържани. Това са военизирани канали и явно са подкрепяни от някого. Информацията пристигна от английското разузнаване “. Това съобщи пред Нова ТВ проверяващият публицист Христо Грозев.

„ Информацията е нищожна и разполагаме със сателитни фотоси. Дори тази заран наемници споделиха да не имаме вяра, че Русия е умъртвила 1200 души при контраофанзивата, а това е единствено нейното начало. В момента превесът на силите е на страната на украинците. Русия не може да промени превеса на фронта, в случай че не вкара още 100 000 бойци. Отстраняването на Путин и осъзнаването за загубите за Русия ще лишават повече време, в сравнение с държавен прелом на „ ястребите “, сподели още Грозев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР