Има филми, които сме сигурни, че искаме да гледаме заради

...
Има филми, които сме сигурни, че искаме да гледаме заради
Коментари Харесай

От Кен до каскадьор - Райън Гослинг може всичко

Има филми, които сме сигурни, че желаеме да гледаме поради невероятната композиция от артисти в основните функции. Като " Каскадьорът " да вземем за пример.
 Трейлър на Pain Hustlers с Емили Блънт и Крис Евънс
Когато Емили Блънт е притисната до стената

Трейлър на Pain Hustlers

В режисирания от Дейвид Лийч ( " Дедпул 2 " ) филм основните настоящи лица е бъдат Емили Блънт и Райън Гослинг. В края на предходната седмица бе пуснат и първи филмов откъс, който ни подсказва какъв ще бъде тонът на кино лентата. Ако заглавието не е задоволително, несъмнено.

Екшън комедията ще се опита да ни подсети, че Гослинг и Блънт с изключение на доста чаровни, са и доста занимателни. Всъщност  " Каскадьорът " e основан на сериал на CBS от 80-те години на предишния век и в него ще забележим комплицираният живот на каскадьора Колт Сивърс (Гослинг), който се е отдръпнал от специалността, само че е свикан назад, за помогне на своята остаряла любов Джоди Морено (Блънт).

Тя е режисьор на високобюджетен филм и е изправена пред огромен проблем, когато звездата на филма Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) изчезва. Цялото това нещо би трябвало да бъде непокътнато в загадка от медиите и продуцентите и Колт дава всичко от себе си.

Песента, която никой не очакваше да се изстреля до международните ранглисти

Когато един артист го бива и в пеенето

Но по неприятни стечения на събитията се оказва заплетен в проблеми с доста неприятни и съмнителни хора. И всичко това може да се отрази отрицателно както на кино лентата, по този начин и на връзките му с Джоди.

" Каскадьорът " е по кината от март 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР