Иън Хислоп беше аплодиран в Have I Got News For

...
Иън Хислоп беше аплодиран в Have I Got News For
Коментари Харесай

Иън Хислоп приветства HIGNFY на BBC, докато питаше защо Риши Сунак не е в затвора заради „корумпиран“ акт

Иън Хислоп беше приветстван в Have I Got News For You в петък вечер, до момента в който питаше за какво Риши Сунак и ковчежник на Консервативната партия не са в пандиза.

Телевизионерът, който е капитан на екип в комедийното шоу с викторина, изрази гнева си против „ изненадващия “ лист на премиера, който включваше мегадарител на Торите който даде на партията £5 милиона. Роденият в Египет милиардер Мохамед Мансур, който е ковчежник на Консервативната партия, беше измежду получилите гонгове в неочакван лист с почести, измъкнат преди Великденския уикенд.

63-годишният Хислоп сподели: „ Това категорично не е разрешено... Мансур пристигна във Англия и даде на торите голяма сума пари и незабавно получава рицарско звание от Риши Сунак. Това наподобява аз напряко подкупен. Не би трябвало ли и двамата да са в пандиза? "

Клипът е гледан на X повече от 560 000 пъти. Много от отговорите поддържаха мнението на господин Hislop. Един консуматор разгласява: „ Това е моментът, в който осъзнаваме, че нещо се е обърка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР