И погачата на Алина мина по реда си. Семейството организира

...
И погачата на Алина мина по реда си. Семейството организира
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се разписа с царска погача за щерката

И погачата на Алина мина по реда си. Семейството провежда тържеството през миналия уикенд. В компанията на близки и другари детето бе орисано на първо време от майка си и в случай че съдим по пожеланията на такива събития, ще пораства от щастливо по-щастливо. Гордият му баща пък никак не се скъпи и очевидно е решил царски да поглези дъщеричката си.

И въпреки дребната да не схваща изключително какво се случва към нея, то фрагментите от празника ще ѝ бъдат безценен спомен след време. Всевъзможни капризи са намерили мястото си на тържеството и поради сносните приходи, които сега получава Ненчо Балабанов, пред Алина се обрисуват забележителни празненства и щастливо детство.

Специално наета компания дори се грижи за организацията на тузарската почерпка, а на трапезата не липсват както всевъзможни ордьоври, по този начин и шампанско.

Тортата пък е на цели два етажа и си било цяло изкуство да я нарежат на части.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

За похлупак и баткото във семейството се разписа с празник. Преди две седмици синът на Ненчо означи пълнолетието си и макар че не се издават детайлности към него, евентуално и той е бил весел с паметно празненство.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР