И настана време разделно, скъпи мои братя и сестри. И

...
И настана време разделно, скъпи мои братя и сестри. И
Коментари Харесай

Предизборни хроники - част I - Нашите автори

И настана време разделно, скъпи мои братя и сестри. И каквито там се определяте - не слугувам на джендър стандарти...

Настана време, в което още веднъж, за не помня кой път към този момент в последните две календарни години, сме изправени пред алтернативата " Кого, аджеба, да изберем, че да ни ръководи ".

Сега... Ние на тоя въпрос отговаряхме доста пъти в последната година и нещо. И все по този начин отговаряхме, че никой не ни управляваше, а най-после се чудехме какво тъкмо се случва в обединението " еднички свестни имахме и вия ни ги отнехте, мръсници такива "...

Но... Аз не съм песимист. Просто тъй като от доста взиране към този момент съм сляп, да ме елементарни всевишният за тази констатация.

Но вие, уповавам се, не сте като мен. И за това дано се опитаме в границите на идващите няколко седмици да оценим най-ярките достижения на предизборната акция и да им отдадем заслуженото.

Защото по метода, по който тече една акция, можем елементарно да достигнем до концепцията за метода, по който след това ще ни ръководят тези, които я вършат.

И по този начин, да започваме.

Кампанията започва публично на 2 септември. Петък. И още в петък едно видео бе напът да срути всичко на старта на акцията.

На 2 септември, в 16,45 часа във фейсбук страницата на обединението Демократична България се появи не какво да е, а морско видео.

Всички помним, че Демократична България се завърнаха в огромната политика, откакто Христо Иванов и Иво Мирчев щурмуваха с голи гърди крепостта на бай ви Доган ефенди в Росенец. Нямаше по какъв начин морският сюжет, леката пиратска романтика, шхуни, кораби и лодки да не участват в това епохално по своята същина видео, в което основен воин бе не различен, а коравият военачалник Атанас Атанасов.



Браво! концепцията е била в действителност добра, само че...#КОЙ??? #КОЙ да се сети, че морето и вятърът са брат и сестра (или каквито там се дефинират, нали ви споделих, да не робуваме на такива остарели неща) и бидейки каквото там са, те са провокирали подобен непряк звук, щото от другояче евентуално надъхващото обръщение на военачалник Атанасов не се чува доста.

" Ако те помоля, вятъре,
дали ще спреш
да запаля цигара. " - пееше Митко Таралежков.

В случая обаче вятърът не е спрял по никакъв метод, което ни кара да подозираме, че същият този вятър е от MAFIQTA и Доган му е платил да прецака клипа на Демократична България.

Кой ли да се сети, че сходни клипове се снимат с микрофон вид " брошка ", а в случай че отново не се чува, просто се презаписва звукyt против 30 лв. за час в случайна репетиционна на " Пиротска` примерно...

Ама да не придиряме, тъй като часът беше единствено 16 и нещо, а в 20 по " Панорама " се появи не различен, а позабравеният от всички нас, само че неостаряващ Волен.



И таман всички си викахме - " Ето, в този момент Волен ще се сбие с някой, ще го арестува полиция, ще изгори американското знаме в ефир ", обаче не - Волен се държа като мирен интелектуалец на колекция, отдадена на билките в ранната българска лирика.

Само че АТАКА си е АТАКА. И Волен въпреки всичко си е Волен. Те не оставиха нещата по този начин и пуснаха своето прикрито оръжие - предизборния си видеоклип.



На клипа юноша, съмнително напомнящ на веган-комсомолец, обожател на ранния Деян Неделчев отива за гъби в гората. Харесва му по-шарената, отхапва и се отравя. Сега, дали се е отровил, ние не знаем, тъй като малко по-късно той лежи в болничното заведение, където поредно му се привижда родината майка в руския ѝ тип и след това суровия интерфейс на ранния Сидеров, а от записаното с на ниска цена микрофон чуваме, че не би трябвало да се избират ментета...

Предполагам, че ментетата са актуалният мейнстрийм на национализма у нас, Политическа партия " Възраждане ", които пък избухнаха посредством водача си Костадинов във връзка соросоидната неолиберална британска кралица, която взе, че си разреши да си отиде от тоя свят и по този метод извърши интензивно мероприятие против разкритите от " Възраждане " ваксини-убийци, химически пневмонит и масонско-рептилско-соросоидна завера за съсипването на Майка България...



Такива сте си вие...Чуждопоклонници, соросоиди и изобщо, грешници...

Каза ви го дори дедо Николай, който, малко отвън класацията ни няма по какъв начин да не споменем... Дедо ви поп сподели, че западното обучение е отговорно за всичко! И откакто жигосах гнилия Запад, се качи на православната лимузина и погледна светият " Ролекс ", да види какъв брой е часа и дали не е време да долеем светена вода и светен антифриз в мотора...

Междувременно по Българска национална телевизия и БНР започнаха по този начин наречените безвъзмездни диспути за извънпарламентарни партии. Там се явиха новите герои - някакви партии, носещи странни имена. От всичко, което те говореха, достигнахме до извънземните, илюминатите и други зли играчи, които късат жива плът от снагата на нашата блага рОдина.

Особено мощен състезател в това отношение се оказа партията на Венци Чикагото, чието име не помня. Но тя нагази в дълбоките води...



Накратко - оказа се, че това не е тъкмо партия, а приятелство, което се опълчва на рептили, масони, извънземни, тамплиери и розенкройцери. А бе сериозна работа ви споделям...

Работа, работа, работа...

Докато всички се надпреваряха по какъв начин да отворят очите на заспалия българин, Бойко Борисов реши да заложи на сигурното. Слезе от джипа и отиде направи при... примата Лили Иванова.



Как ли е предходна тази паметна среща???

Според мен Бойко е запял:

" За тебе бях
строителят, потопен в прахуляк,
автомагистрали аз строях
и в арЕста аз влезнАх. "

А Лили Иванова му е отвърнала:

" Във този час
хапвай ти филийка с мехлем
от Русия нема гаС,
голем праС "...

А бе не знам дали по този начин е било, но както и да е било, е било величествено...

Впрочем, забравихме ли нещо? Ама несъмнено. Забравихме властелините на суверена. Боговете на мажоритарния избор. Партия Има Такъв Народ, която аз за по-благозвучно назовавам Църквата " Свидетелите на Тошко Йорданов ".

Разбира се, че Има Такъв Народ, които допреди да станат партия, бяха телевизия, изкараха професионално снимани и много високобюджетни клипове, в които зомбита преследват дама, която попада на Краси Радков, който пък е самурай.



Клипът няма необикновен смисъл, като се изключи че в политиката " нема ора ", което го знаем всички и е доста евентуално точно Има Такъв Народ да ги нема в идващото Народно събрание, с цел да се удостовери изцяло сюжета.

През тази седмица Има Такъв Народ пуснаха и втори клип, дори и трети, само че на мен ми се коства, че е време да се ориентираме към привършване на този седмичен преглед.

Една последна преживелица провокира ужасно доста мнения в обществото ни. В почивния 6 септември всичките ни кандидат-политици се юрнаха да оказват помощ на наводнените села в Карловско.

Всички, с изключение на Бойко, че той бе ангажиран да се снима с поп звезди...

Та...

Завършвайки този преглед, желая да кажа следното - това, че се юрнаха нашите претенденти за популярност да оказват помощ, е добре. В момента всяка работна ръка там, в селата, в които естествената буря унищожи животите на стотици хора, е добре пристигнала.

Лошата вест идва най-после. И тя е следната.

Един ден работа в социална изгода с гумени ботуши няма да изкупи виновността на пропуснати десетилетия в опазването на природата ни.

И с това приключвам този преглед на политическата акция за последната седмица. Аз персонално в тази седмица нищо свястно не чух. Даже в този момент, като се замисля, даже няма качествени дебили, каквито имаше преди.

Има голяма отмалялост. И безкрайна тъпотия.

Но въпреки всичко се надявам, че до края на акцията нашите претендент политици ще се разсънят и ще произведат някое доста качествено безумие по този начин, както единствено те си знаят.

Че най-малко с усмивка на разположение да посрещнем началото на отоплителния сезон...

Впрочем нека останат доста бюлетини, плакати и вестници, че да се отопляваме с тях през зимата...

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР