И аз, и клиентът ми желаем да кажем какво си

...
И аз, и клиентът ми желаем да кажем какво си
Коментари Харесай

Адвокатът на Начо от Лясковец: И аз, и клиентът ми желаем да кажем какво си спомня той от катастрофата

И аз, и клиентът ми желаем да кажем какво си спомня той от злополуката, само че ще го създадем първо пред проверяващите органи. Няма да е правилно и вярно да приказваме първо отвън следствието. Това съобщи юрист Венцислав Фоти, който пази Начо Пантелеев, обвинен по делото за злополуката, при която живота си загуби Ферарио Спасов, съобщи сътрудник на " Фокус “ . Днес той се яви дружно с Пантелеев в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново, където Пантелеев е дал показания.

" Клиентът ми безусловно спомага. Нито се укрива, нито нещо сходно. Дори в 12:00 часа без няколко минути бяхме призовани от прокуратурата и в един към този момент сме пред полицията. Изказали сме цялостно предпочитание за подпомагане и за всичко належащо “, безапелационен бе юрист Фоти.

Той добави и, че Начо Пантелеев му е споделил, че не помни цялата злополука, само че бранителят изрази мнение, че клиентът му си спомнят по-голямата част от случая.

" Но аз също не знам какъв е механизма на настъпване на злополуката, тъй като още няма изводи по автотехническата експертиза, а в случай че има на нас не са ни ги представяли такива “, сподели още Венцислав Фоти.

Той разяснява и прехвърлянето на досъдебното произвеждане от прокуратурата във Велико Търново в тази в Ловеч като изясни, че това, съгласно него, няма да има нито положително, нито отрицателно въздействие върху следствието.

" Той с усеща доста неприятно, съжалява за обстановката. Пред мен е изразил подготвеност да спомага и каквато и да е било наказателна отговорност, да си я понесе, ако бъде предписан правосъден акт в тази тенденция “, добави Фоти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР