ХЮСТЪН (AP) — Собственикът на Houston Texans се бори срещу

...
ХЮСТЪН (AP) — Собственикът на Houston Texans се бори срещу
Коментари Харесай

Собственикът на Houston Texans се бори с твърденията на сина си, че е недееспособна и се нуждае от настойник

ХЮСТЪН (AP) — Собственикът на Houston Texans се бори против напъните на един от синовете си да я разгласи за недееспособна и да й назначи аставник, съгласно правосъдните регистри.

Новината за вътрешните раздори в фамилията идва, когато тексасците, които завоюваха AFC South този сезон, се готвят да одобряват Кливланд Браунс в събота в първото им присъединяване в плейофите от сезон 2019.

Робърт Кери Макнейр-младши подаде молбата си за назначение на аставник на 87-годишната Джанис Макнейр през ноември в съда за завещание в окръг Харис, където се намира Хюстън. Молбата, в която в детайли се разказват аргументите за какво желае тя да бъде оповестена за недееспособна, беше краткотрайно запечатана предишния месец от арбитър.

В правосъдни документи, подадени предишния месец, юристите на Джанис Макнейр и нейния наследник Кал Макнейр, който е ръководител и основен изпълнителен шеф на Texans, споделиха, че Макнейър са били „ шокирани “ от „ фрапантните и неоправдани ограничения на Кари Макнейр да твърди, че майка му е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР