Huawei Technologies Co. осигури удължаване на сделката за представяне на

...
Huawei Technologies Co. осигури удължаване на сделката за представяне на
Коментари Харесай

Интересът към патентите на Huawei остава висок въпреки американските санкции

Huawei Technologies Co. обезпечи удължение на договорката за показване на патенти на  с Nokia Oyj, което допуска, че китайската компания продължава да е водеща в мрежовите технологии макар годините на наказания от Съединени американски щати, написа Блумбърг.

Съобщението демонстрира, че апетитът за достъп до идващото потомство телекомуникационни патенти на Huawei остава мощен, макар обвиняванията на Съединени американски щати, че китайският колос съставлява опасност за националната сигурност. Huawei не разкри детайлности за договорката, заявявайки, че изискванията са поверителни.

Huawei се пробва да отвори нови пазари и бизнеси, откакто рестриктивните мерки за експорт на технологии от Съединени американски щати сковаха нейния бизнес със смарт телефони и ограничиха продажбата на съоръжение на развитите пазари. В отговор компанията стартира да събира средства от най-големите международни марки, в това число Apple Inc. и Samsung Electronics Co., откакто за първи път разгласи проекти за разширение на своя лицензионен бизнес от 2021 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР