Huawei FreeClip се отличават с оригинален дизайн и високотехнологични характеристики(снимка:

...
Huawei FreeClip се отличават с оригинален дизайн и високотехнологични характеристики(снимка:
Коментари Харесай

Huawei FreeClip в комплект с гривна Huawei Band 8 от А1


Huawei FreeClip се отличават с автентичен дизайн и високотехнологични характерности
(снимка: Huawei / А1 България)

Безжични слушалки Huawei FreeClip в комплект със смарт гривна Huawei Band 8 предлага A1 България в интервал от 8 до 21 април. Промоционалните условия важат при покупка от електронния магазин на A1.bg.

Потребителите могат да избират дали да вземат слушалките на погашение за 17,50 лв. на месец за 24 месеца с проекти Unlimited, или за 399,99 лв. в брой с проект от А1 за клиенти, членове на А1 Клуб. Клиентите, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, ще ги получат в комплект с Huawei Band 8.

се оферират в два цвята, Purple и Black. Това са новаторски слушалки на китайския производител Huawei, които се отличават с автентичен дизайн и високотехнологични характерности. Моделът разполага с Open-ear технология със самоадаптивни аудио канали , което прави допустимо носенето на двете слушалки на всяко ухо.

Високото качество на звука се обезпечава от 10,8-милиметров драйвър с двоен магнит, а разсейването на звука е понижено до най-малко със системата за противоположни звукови талази. Те са с IP54 резистентност на прахуляк и вода.

Сред отличителните характерности на новаторския модел слушалки от Huawei е дизайнът. Те са с ексцентрична форма със C-bridge дизайн, който обезпечава връзка сред двете елементи посредством захващане с високоефективна Ni-Ti сплав с мемори форма. По този метод слушалките пасват компактно на съвсем всяко ухо и не падат , без значение какво вършиме. Стабилното и комфортно захващане, в комбиниране с ексцентричната им форма, притеглят вниманието и FreeClip наподобяват фешън аксесоар.

С тези слушалки постоянно ще сте наясно какво се случва в близост, с цел да се отдадете на воля на обичаните си действия навън като колоездене, тичане в градска среда и така нататък Освен забавни форми, слушалките Huawei FreeClip имат ергономичен дизайн, като всяка от тях тежи едвам 5,6 грама, а поради че не влизат в ушния канал, не нервират даже при дълго носене.

Моделът обезпечава слушане до 8 часа с едно зареждане и до 32 часа с изцяло зареден кейс. С опцията за бързо зареждане единствено 10 минути са задоволителни на Huawei FreeClip, с цел да поддържа до 3 часа слушане без спиране.

Huawei FreeClip могат да се свържат към две устройства по едно и също време , което разрешава превключването на аудио сред тях. Връзката е допустима с всевъзможни устройства като телефони, таблети и компютри, без значение дали работят с iOS, Windows или Android.

Слушалките Huawei FreeClip се оферират от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8
(снимка: А1 България)

Първите клиенти, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, ще ги получат в комплект с Huawei Band 8 . Смарт гривната има AMOLED безрамков екран и дизайн с извити ъгли, както и система за следене на съня Huawei TruSleep 3.0, която дава принадлежности и препоръки за по-добър сън. Над 100 спортни подготвителни режима и редица функционалности за следене за здравето също са част от портфолиото на гривната.

за комплекта важи до привършване на наличностите, прецизираха от А1.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР