Хрупкавите, вкусни печени картофи са задължителни на коледната трапеза, но

...
Хрупкавите, вкусни печени картофи са задължителни на коледната трапеза, но
Коментари Харесай

Грешки при готвене на печени картофи, за които всички сме виновни - според готвача, който е хранил Queen

Хрупкавите, вкусни печени картофи са наложителни на коледната софра, само че съгласно печелил награди готвач, ние сме всички отговорни за неточности, които елементарно се поправят.

Готвачът със звезда Мишлен Джеф Бейкър, който е хранил хора като кралицата и в този момент е основен готвач за развиване във Farmison & Co, в този момент показа по какъв начин можем да усъвършенстваме нашите печени ястия и впечатлете нашите посетители на огромния ден. В края на краищата, те са може би най-хубавата част - само че може да бъде една от най-трудните за правене.

Джеф, който има повече от три десетилетия опит в професионална кухня и е работил с някои от най-хубавите в бизнеса, знае работата си – и той показа някои от най-хубавите си препоръки с The Mirror през 2019 година, тъй че вземете химикал и хартия и си отбележете някои от грешките, които позволяваме.

1. Не използвайте пресни картофи

Може да звучи явно, само че съществуването на пресни картофи за печене е първата стъпка към съвършенството. Никога не би трябвало да се пробвате да изпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР