Христо Стоичков, съпругата му Мариана и двете имдъщери,бяха специални гости

...
Христо Стоичков, съпругата му Мариана и двете имдъщери,бяха специални гости
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Христо Стоичков и семейството му специални гости на сватба в Зорница Фемили Естейт” край Мелник

Христо Стоичков, брачната половинка му Мариана и двете имдъщери,бяха специфични посетители на сватбено празненство през днешния ден първокласното фамилно имение " Зорница Фемили Естейт ” край Мелник, научи Struma.com. Семейство Стоичкови бяха безпределно елегантни и стилни, облечени като по вестник. Фамилията на именития футболист се допълваше с чаровното наличие на обичаната му внучка, дете на щерка му Микаела.

Другата му щерка чака бебе. Сватбата във вилното населено място, благосъстоятелност на социолога Кънчо Стойчев и сина му Марко,беше като същинска приказка, която придвижи гостите в сантименталната конюнктура на Тоскана, където сходни фамилни имения и винарни не са необичайност.

Семейно имение Zornitza Family Estate е родено от една фантазия – за основаване на имение, в което луксът и природата са в съвършена естетика.,затова все по-често е избирано за сходни тържества. Собствениците са извънредно гостоприемни, а предлаганите от тях храни и питиета качествени, съчетаващи в себе си най-хубавото от българските обичаи.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР