Храната, която консумираме сутрин, определя хранителните ни навици през целия

...
Храната, която консумираме сутрин, определя хранителните ни навици през целия
Коментари Харесай

11 закуски, които ще ви събудят по-добре от кафе и ще ви изпълнят с енергия

Храната, която консумираме заран, дефинира питателните ни привички през целия ден, а какъв по-добър метод да се надигнем и да заблестим от закуска за първенци, която да ни зареди с сила? Включването на композиция от тонизиращи храни по-рано денем освен ще ни помогне да се заредим с сила до обяд, само че и ще изостри мозъка ни.

Тъй като забързаното ни всекидневие набира от ден на ден скорост, посягането към прекомерно комфортната храна в придвижване може да наподобява като добра опция, само че рядко е най-енергийната.

Като оставим настрани сладките и мазните пържени храни, няколко други съображения включват рафинирани и модифицирани зърнени храни, като тези в белия самун или зърнените закуски, които съдържат по-малко фибри от пълнозърнестите си аналози. Поради това те се усвояват по-бързо от организма, което води до бърз скок на кръвната захар и срив по-късно денем. Същото важи и за храните с етикет " нискокалорично ", които постоянно са цялостни с добавени захари, които могат да срутен енергийните ви равнища.

Според специалистите енергизиращата закуска съдържа умерено количество протеини и/или фибри, които ви засищат за часове, поддържат кръвната захар постоянна, а апетита - настрани.

За да сте готови идващия път, когато си избирате закуска, разгледайте галерията ни. Там ще намерите 11 оферти, които можете да комбинирате по този начин, както желаете и да заредите утрото с жизненост.
 Тези 11 закуски ще ви ободрят и заредят сила  Тези 11 закуски ще ви ободрят и заредят сила  Тези 11 закуски ще ви ободрят и заредят сила  Тези 11 закуски ще ви ободрят и заредят сила
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР