HotArena получи сигнал, че тъмни облаци са надвиснали над прясната

...
HotArena получи сигнал, че тъмни облаци са надвиснали над прясната
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Благо Татуто изневерява на Русата Златка с хостеса!

HotArena получи сигнал, че тъмни облаци са надвиснали над прясната връзка сред Благой Георгиев и Златка Райкова. 

Според информацията, адресирана до нас, Благо към този момент е съумял да изневери на русокоската, с която има напълно скорошна случка и се допуска, че е прекомерно рано тръпката да е изчезнала. Типично в негов жанр - рано или късно постоянно се дъни. Новата му спекулация се е завъртяла в нощно заведение, с присъединяване на…  хостеса, работеща точно в клуба.

Георгиев й взел номера, последвало чат, до момента в който не се стигнало до дискретна среща. Русата Златка не знаела към момента за похожденията на шавливия си обичан. А единствено преди дни двамата се лигавиха, като пускаха сърчица в Инстаграм, след което даже се заприказва, че Райкова е бременна. 

Георгиев е прочут с това, че не може да си държи дълго време оная си работа в гащите. Парадоксът в тази ситуация е, че Златка е тази, която не обръща кой знае какво внимание на връзката си с екс футболиста. Както към този момент HotArena разкри, тя е коментирала пред приятелки, че тази случка е краткотрайна. След като се закани да му вземе парите и да си поиграе малко с него на влюбена двойка, ще му бие шута. По всичко проличава, че той първи я направи смешна в очите на хората, въпреки че единствено по себе си да има нещо с него, я прави задоволително подобаваща цел за насмешки.

Още по-парадоксално е парадирането на Благой с вярата си. Лицемерно е да рисува свещени персони върху себе си и да твърди, че е мощно набожен, откакто не е спазил една от главните Божии заповеди – не прелюбодействай. Няма жена, с която да е имал връзка, и да не й е поставил рога.

Най-много е търпяла зависимостта му към изневерите майката на първите му две деца – Христина Витанова . В името на фамилията тя философски заставам до него, до момента в който той не реши да сложат край и елементарни огромен брой негови провинения и обществени унижения. След като мина през леглата на фолк певици и моделки, той прилъга младата манекенка Куини Алис , взе й всичко най-чисто, след което се трансферира на Есмер Омерова , още преди да я е оставил.

С нея той подписа брак и сътвори третия си правоприемник и първи за нея. Малко откакто поотрасна сина му от татарката Елай, той побърза да й бие шута, като преди този момент се постара на всяко идване в България без нея да усилва броя на рогата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР