Хората трябва да дадат на принца и принцесата на Уелс

...
Хората трябва да дадат на принца и принцесата на Уелс
Коментари Харесай

Бивш кралски говорител: Кейт и Уилям имат нужда от време да се излекуват

Хората би трябвало да дадат на принца и принцесата на Уелс „ време да се излекуват “ след диагностицирането на рака на Катрин, съобщи някогашен кралски представител пред Би Би Си.

Пади Харвърсън, който преди този момент е работил за двойката, отбрани метода, по който дворецът Кенсингтън се е справил със известието.

" Ставам по-силна ", сподели Кейт в особено видео, с което заяви тъжната вест

„ Това не е просто институция, това е семейство. Също по този начин би трябвало да помните, че те са човешки същества “, сподели Харвърсън.

В петък, 22 март, Кейт Мидълтън разкри в малко видео, че е почнала лекуване, откакто седмици наред се спекулираше със положението ѝ. Тя изясни, че ракът ѝ е открит по време на коремната интервенция, на която беше подложена в лондонска клиника през януари.

С какъв рак обаче е диагностицирана и в какъв етап се намира – тези въпроси останаха без отговор.

Редакторът на английския вестник " Сън " Виктория Нютън споделя пред Би Би Си, че изказването на Кейт е стратегически оповестено в последния ден от образователния период на децата ѝ.

„ Неин приоритет беше да защищити и трите си деца. Тя не искаше в учебно заведение да бъдат разпитвани още повече, в сравнение с към този момент бяха “, изяснява Виктория.

Вестник  " Таймс " пък се базира на „ непосредствен другар на Кейт “ и оповестява, че принцесата е написала „ всяка дума от видеопосланието " без присъединяване на съветници.

Принцесата на Уелс призна, че се лекува от рак

Междувременно племенникът на краля - Питър Филипс, съобщи пред Sky News Australia, че Чарлз е в „ положително въодушевление “, само че е „ отчаян “, че лекуването му пречи да се върне към кралските отговорности.

Това се случи шест седмици, откакто крал Чарлз прекрати обществените си изяви, откакто самият той беше диагностициран с рак. 

И кралят, и Кейт бяха лекувани за малко в частна болница в Лондон едновременно.   

Принцът и принцесата са разчувствани от благопожеланията, идващи от целия свят

Бившият кралски представител Пади Харвърсън разкритикува слуховете и клюките в обществените мрежи по отношение на здравето на Кейт Мидълтън.

Двойката се сблъска с голям брой предположения относно състоянието ѝ, откакто през януари тя беше оперирана от заболяване, което не беше разкрито. Тя не е участвала на никакви публични събития от Коледа насам.

Снимката на нея и децата ѝ, оповестена в Деня на дамата, провокира бурни реакции в обществените мрежи поради несъответствия в нея.

По-късно в изказване Кейт се извини за " всяко комплициране ", породено от фотографията, и изясни, че " като доста фенове фотографи, от време на време опитва с обработката ".

„ Нека да не обръщаме внимание на това дали брачният партньор ѝ изневерява, дали има някаква маркиза “, прикани Мариана Хил

„ Сигурен съм, че тя е желала фотографията да бъде допустимо най-хубава и се е извинила за това, тъй че всички би трябвало да продължат напред. Наистина мисля, че би трябвало да им дадем време и пространство “, коментира бившият кралски представител.

След видеообръщението на Кейт принцът и принцесата на Уелс са трогнати от благите послания на хора от целия свят и са признателни за разбирането на молбата им за цялост на персоналния живот в този миг. Това се схваща от съобщение на говорител на двореца Кенсингтън.

Все повече кралски особи признават за проблемите си със здравето, с цел да спрят спекулативните теории и с цел да насочат обръщение към хората - за предварителна защита и грижа за здравето

Двойката към този момент съобщи, че няма да участва на тазгодишната работа за Великден. Не е ясно дали крал Чарлз ще заведе фамилията си на черква. От Бъкингамския замък споделят, че " се надяват ", че той ще може да се причисли към фамилията идващия уикенд.

Кралят съобщи, че " толкоз се гордее с обичаната си снаха " и че той и Камила са в " непосредствен контакт " с нея.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР