Хората слагат визията на преден план и не мислят толкова

...
Хората слагат визията на преден план и не мислят толкова
Коментари Харесай

Треньор по културизъм: Хората слагат визията на преден план и не мислят за дългосрочните последици

Хората поставят визията на напред във времето и не мислят толкоз за дълготрайните последствия върху здравето си. Те са подготвени на крайности и в храненето, и в приема на суплементи, медикаменти, анаболни стероиди и други хормони, които бързо и малко да им дадат визия, мускулатура, хармония, без да мислят какво се случва с душeвността, физиката, страстта. Това сподели треньорът по културизъм и фитнес Иван Неделчев в предаването " Човекът на фокус “ на " Фокус “.

По думите му хората не подозират какъв капацитет имат телата им. " Когато създадем вярната подготвителна стратегия, обезпечено с вярното здравословно хранене и целия запас от билки и добавки, които ни дава промишлеността, човек може да бъде здрав, хубав, дееспособен и благополучен доста дълго време и да наподобява по-добре, в сравнение с си е мислел. За огромно страдание обаче през днешния ден се постанова наклонността за бързия триумф “, разяснява инструкторът.

Все по-често младежите, само че и такива на междинна и по-напреднала възраст всеобщо употребяват хормон на растежа или тестостерон за реализиране на бързи резултати. Използват се и медикаменти за ликвидиране на апетита и събаряне на килограми. " Това води до тежки проблеми в черния дроб, сърцето, опорно-двигателния уред, кръвоносната система, кардио-респираторната система, щитовидна жлеза, панкреас. Играем си с инсулина, с хормоните и доста постоянно се стига до отрицателни последствия, за жалост от време на време и съдбовни “, изясни треньорът по културизъм и фитнес.

Той уточни, че доста хора не вършат разлика сред културизъм и фитнес. Културизмът е спортен спорт. " Той има избрани правила, тежки методики на хранене, трениране и възобновяване. Това е спорт за високи достижения и като всеки подобен спорт, той е обвързван с крайности и с потребление на екстремални методики “, изясни Иван Неделчев.

Фитнесът от своя страна не е спорт, не е методика, а сложно положение на благоденствие посредством показване в обществен проект. " Той дава опция да реализираме по-лесни триумфи, да построяваме воля, да не се предаваме пред компликациите, да сме уверени, здрави, да сме осъществили холистично нашите личностни характерности. Той е положение на духа, на тялото, на страстта, на общественото показване, на благоденствие, на триумф, на здраве, на равноспособност и на витален статус. Фитнес положение можем да реализираме посредством тренировки и занимания в природата, посредством плуване, посредством лека атлетика “, изясни експертът.

С развиването на фитнес промишлеността този обществен феномен потегля в разнообразни посоки, добави Неделчев. " Като натурално събитие, фитнесът добива от ден на ден известност. Създадоха се федерации, лиги, асоциации, където се потвърждава, че посредством вярно хранене, без свръхнатоварване, посредством приложимост на хранителни добавки и билки човек може да построи страхотна физика, може да бъде здрав, пълностоен. Фитнес методиките, направени вярно, с способен треньор, са подобаващи за всички и могат да бъдат дозирани. За всеки има място и изгоди там “, акцентира той.

Изключително значима е ролята на фитнес инструкторите, на които трениращите поверяват здравето си. " Нашият ангажимент не се изчерпва единствено с тази едночасова подготовка, а имаме ангажимент към вашето хранене, възобновяване, сън, здравословно положение, проблемите, които имате в обществения свят, тъй като същинският фитнес треньор хваща за ръката своя консуматор и го превежда през провокациите “, изясни Неделчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР