Хората от зодия Водолей (родените в периода 21 януари –

...
Хората от зодия Водолей (родените в периода 21 януари –
Коментари Харесай

Защо Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака

Хората от зодия Водолей (родените в интервала 21 януари – 19 февруари) са описвани като свободолюбиви мечтатели, които са брутално почтени и малко странни.

Те са креативен мозъци с огромни сърца, само че постоянно си остават неразбрани за близките, което е малко изтощително и обезкуражаващо за тях от прочувствена позиция.

Ето и 8 аргументи за какво Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака:

1. Той се държи дистанцирано и наподобява лишен от страст

Всеки знае, че представителите на Водолей са затворени като страсти. Те рядко демонстрират какво усещат, просто тъй като се пробват постоянно да наподобяват мощни и готини. За тях изразът на страст е уязвимост на характера и те не са склонни да споделят съкровените си усеща с другите.

2. Той е на правилото или всичко, или нищо

Когато един Водолей допусне някого в сърцето си, той желае или всичко, или нищо. Той не обича игричките и недомлъвките. Човекът Водолей има вяра в теорията за сродните души и когато сметне, че е разкрил своята, той желае да показа безусловно всичко в живота си с нея. Това не звучи като нещо неприятно, само че нормално води до неприятни последици, изключително в случай че се откри човек, който да разбие сърцето на Водолея. Тогава той става още по-дистанциран и леден – това е неговият предпазен механизъм.

3. Той мечтае прекалено много

Няма нищо неприятно в фантазиите, когато те са релативно реалистични. Проблемът на хората от тази зодия е, че те постоянно бленуват за невъзможни неща като да пътуват до Луната, да трансформират света, да възстановят вярата в човечеството. Така те от време на време наподобяват глупави, недозрели и екзалтирани в очите на близките, а не са такива. Просто в тяхната душа се крие повече вяра и повече религия в положителното.

4. Той е доста преносим

Водолеите постоянно са в придвижване, непрестанно работят и все са в търсене на идната огромна задача в живота си. Те имат друго схващане за света спрямо другите знаци в зодиака. Те считат света за красиво място, животът за тях е подарък. Те не желаят да губят и един момент от него, което постоянно е уморително за околните им, на които им е мъчно да следват отнесения Водолей.

5. Той цени дребните неща

Човекът Водолей има очи за дребните неща и дребните хубости в живота. Той вижда всичко прелестно в природата и заобикалящата го среда. Цени благите жестове и скромните дарове, направени от сърце. Като цяло индивидът Водолей си пада хипи по душа. Той е безгрижник, който желае мир, обич, здраве и благополучие.

6. Той е доста раним

Независимо дали става дума за загубата на обичан човек или за някакъв персонален неуспех, нещастието и житейските компликации унищожават индивида от зодия Водолей доста повече спрямо представителите на другите 11 знака в зодиака. Причината е, че този знак е някак по-духовен. Той е положителен по природа и негативността в действителност го смачква.

7. Той не може да лъже

Човекът Водолей споделя право в очите всичко, което мисли и като цяло не може да прикрива мнението си, не умее да се преструва, не владее лицемерието. Тези неща просто не са част от неговия темперамент. Лъжата го кара да се усеща зле, напряко го разстройва, само че пък и склонността му да бъде брутално прям му печели врагове.

8. Той е изпълнен с несъгласия

Човекът Водолей е кадърен на доста дълбока обич и то до гроб, а в това време е извънредно неемоционален. Той наподобява непостоянен, а в това време постоянно знае какво желае и преследва задачите си до дъно. Опитайте се да го разберете, той го заслужава!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР