Хората могат да бъдат объркващи и не винаги е ясно

...
Хората могат да бъдат объркващи и не винаги е ясно
Коментари Харесай

6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел

Хората могат да бъдат объркващи и не постоянно е ясно по кое време някой в действителност е ваш другар. Може да имате нов, който ви изпраща смесени сигнали, или може да имате работа със остарял другар, който случайно е трансформирал метода, по който се държи с вас.

 

6 знака, че някой не желае да ви бъде приятел 

1.Винаги вие ги търсите първи.

Ако в никакъв случай не ви се обаждат или пишат първи, това е знак, че не са ви другари. Истинските би трябвало да бъдат уравновесени и построени върху взаимно почитание. Ако ги накарате да излизат първи от самото начало, това е знак, че те не мислят за вас по същия метод, както вие мислите за тях. Ако те се свързват първо с вас, с цел да излизат понякога, евентуално в действителност желаят да бъдат другари.

Опитайте се да вземете поради и различните пояснения. Ако вашият другар се е оплаквал какъв брой е ангажиран всякога, когато сте го виждали през последния месец, и той е спрял да се свързва едвам през последния месец, това евентуално не е знак, че не желаят да бъдете дружно.

 

 

2.Те ви търсят единствено когато желаят нещо.

 другар 6 знака, че някой не желае да ви бъде другар фотография: pinterest

Ако въпреки всичко ви се обадят, повода им да го създадат може да е проницателна.

Един другар би трябвало да желае просто да излиза с вас, тъй като се радва на вашата компания. Ако въпреки всичко ви се обадят или ви изпратят известие, само че единствено тъй като имат потребност от помощ с домашните си или вие имате кола, а те нямат, това е сигнал, че те не са същински приятели. Вземете поради повода им да се свържат, когато се пробвате да определите дали са ви другари или не.

Напълно обикновено е те да търсят помощ понякога. Това обаче не би трябвало да е единствената причина да ви търсят!

3.Те не дават отговор на вашите текстове.

 другар 6 знака, че някой не желае да ви бъде другар фотография: pinterest

Не е общително да пренебрегвате текстови известия или да отделяте 2-3 дни за отговор. Хората се вълнуват да приказват с приятелите си и това нормално се отразява в това какъв брой време им лишава да отговорят на вашите текстове. Ако някой изрично не дава отговор или му трябват няколко дни, с цел да отговори на вашите текстове, това е знак, че не сте с изключително висок приоритет. Ако са ваши приятели, биха били доста по-изразителни и отзивчиви.

Има дребен % от хората, които в действителност са неприятни в инспекцията на телефона си. Ако това е единственото нещо в този лист, което сте забелязали, те може просто да са малко разсеяни, когато става въпрос да запомнят да отговорят. Ако един човек не дава отговор на вашите известие, то този човек не е ваш другар.

 

 

4.Дават ви слаби извинения.

Качеството на извинението има значение, когато става въпрос за анулация на проекти и отговор. Ако нямат основателни аргументи да пропуснат проектите, които вършиме с тях, или да не реагират, когато се свържете с тях, това значи, че не ценят възприятията ви. Истинският другар би трябвало да се извинява, да предлага обичайно пояснение и да не си основава навика да ви разрушава.

Възможно е той да лъже понякога, само че най-малко би трябвало да го е грижа задоволително за вашите връзки, с цел да измисли положително опрощение!

5.Изглежда не се интересуват от персоналния ви живот.

 другар 6 знака, че някой не желае да ви бъде другар фотография: pinterest

Ако диалозите ви постоянно се концентрират върху тях, те не са същински другари. В едно същинско другарство постоянно би трябвало да има предоставяне и приемане, само че в случай че чатовете ви постоянно се концентрират върху тях, това не е добър знак. Те би трябвало да ви попитат по какъв начин се справяте, да попитат за вашите ползи и да се записват, когато се сблъскате с затруднение. Ако не го създадат, това е знак, че са малко егоисти и евентуално не са ви същински приятели.

Трябва да се чувствате по този начин, като че ли са вложили във вас. Когато излизате с тях, би трябвало да имате възприятието, че те интензивно желаят да научат какво вършиме. Ако не получите това възприятие, това приказва доста за връзката ви. Това значи, че този човек не е ваш другар.

6.Те са учтиви, само че не изключително топли.

 другар 6 знака, че някой не желае да ви бъде другар фотография: pinterest

Ако те не ви карат да се чувствате обичани и оценени, това е червен байрак. Може да е мъчно да се направи разлика сред това някой да е просто сърдечен и някой да е достоверно другарски надъхан. Начинът, по който се чувствате, когато сте към тях, би трябвало да ви приказва доста. Дават ли ви обятия? Развълнувани ли са да приказват с вас? Има огромна разлика сред това някой да е просто повърхностно благ и някой да направи всичко допустимо, с цел да ви накара да се почувствате като най-хубавата версия на себе си.

Ако не можете да извършите разликата, обърнете внимание на това по какъв начин вашият другар взаимодейства с други хора. Ако те се отнасят с вас по принцип по същия метод като всички останали, е безвредно да се допусна, че те са просто естествено благи. Ако са неповторимо топли с вас, евентуално са ви другари!

Усмихват ли се, когато те видят? Първоначалната им реакция към вас може да ви каже доста за това какво усещат към вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР