Хирон е първият идентифициран Кентавър. Той стана ретрограден на 23

...
Хирон е първият идентифициран Кентавър. Той стана ретрограден на 23
Коментари Харесай

Ретрограден Хирон ни помага да излекуваме старите си рани, ето как ще повлияе на всички зодии

Хирон е първият разпознат " Кентавър ". Той стана назадничав на 23 юли и ще остане в тази позиция до 26 декември. Според астролозите, ще извади на показ някои от най-големите ни подозрения. И ще засегне всички зодиакални знаци.

Този астрономически обект, одобряван в миналото за метеорит, носи името на кентавър от гръцката митология. Според митологията, Хирон е бил преподавател и врач на велики воини като Язон и Ахил, " най-мъдрият и най-справедливият от всички кентаври “ в " Илиада " на Омир.
                             

Хирон е в знака на Овен от 2018 година, а през 2026-а ще влезе в знака на Телец. Позицията на зодиакалния ви знак демонстрира способността ви да приемате другите и да ги " лекувате ".

Хирон ни предизвиква да излекуваме нараненото си его, да приемем себе си, да приемем загубите и да вървим по-уверено към успеха.



Ретроградният Хирон ще ни разреши да погледнем на неуспехите и загубите по нов, по-позитивен метод, да се поучим от тях и да продължим напред. Просто би трябвало да си дадете задоволително време, с цел да откриете вярното " лекарство ".

До 26 декември имате задоволително време да прегърнете себе си и да се излекувате от претърпяното. Всеки носи в себе си някаква болежка, мъчително прекарване, разлъка, недоумение, които би трябвало да излекува, с цел да може да заобича себе си и да продължи напред по пътя си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР