Хиляди търсещи убежище, определени от Министерството на вътрешните работи на

...
Хиляди търсещи убежище, определени от Министерството на вътрешните работи на
Коментари Харесай

Хиляди мигранти, които отговарят на условията за схемата за Руанда, не се явяват на Министерството на вътрешните работи на Обединеното кралство

Хиляди търсещи леговище, избрани от Министерството на вътрешните работи на Обединеното кралство за депортиране в Руанда, са изгубили връзка с отдела, сочи документ на английското държавно управление.

От 5700 души, разпознати за премахване, 2145 „ не престават да рапортуват на Министерството на вътрешните работи и могат да бъдат открити за задържане “, се споделя в оценката на въздействието.

Документът, обновен на уеб страницата на Министерството на вътрешните работи на Понеделник също по този начин признава, че може да има спомагателни забавяния на депортациите, породени от депутати, които в последния миг вършат изказвания за преустановяване на отстраняването.

Има дългогодишна парламентарна спогодба, съгласно която отстраняването може да бъде прекратено, до момента в който не бъде прегледан случай и отговор, публикуван на депутата.

В оценката се споделя, че като се има поради „ новото естество “ на схемата, „ можем да чакаме бъдеще (миграция и Партньорство за икономическо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР