Hightower, голяма фирма за управление на активи с AUM на

...
Hightower, голяма фирма за управление на активи с AUM на
Коментари Харесай

Поредният голям финансов мениджър се насочва към Биткойн ETF

Hightower, огромна компания за ръководство на активи с AUM на обща стойност $130 милиарда, разкри инвестиция в спот Биткойн ETF, оценена на $68 милиона.

Това разобличаване беше направено посредством заявление до Комисията за скъпи бумаги и тържища (SEC), разкриващо съответните Биткойн ETF позиции, държани от Hightower.

Тази диверсификация на вложенията в Биткойн ETF съставлява завладяващо наблюдаване, което способства за възходящото доверие във флагманската криптовалута.

Hightower Advisors, приета за водеща компания за регистрирани капиталови консултанти (RIA), е профилирана в усилване на растежа на бизнеса с финансови съвещания.

Появата на спот Биткойн ETF бележи значим крайъгълен камък в областта на криптовалутите. Откакто получи утвърждение от SEC през януари 2024 година, Биткойн господства на пазара на ETF, като стана очевидец на скок в цената до невиждани равнища от началото на годината. Инвеститорите, търсещи различни капиталови благоприятни условия, насочиха вниманието си към BTC, признавайки неговата значимост в борсовата търговия. Въвеждането на спот Биткойн ETF от играчи в промишлеността като Grayscale и BlackRock докара до необятно различаване на Биткойн в цяла Америка.

Обосновката зад разпределението на Hightower на вложения в разнообразни Биткойн ETF остава неразкрита. Независимо от това, тази забележителна инвестиция в BTC ETF евентуално ще генерира спомагателен интерес измежду компаниите за ръководство на активи към BTC и борсово търгуваните фондове, свързани с цифровия актив.

Ето и разпределението на инвестицията на Hightower:

  • Grayscale Биткойн ETF: $44,838,000 (709,956 акции)
  • Fidelity Биткойн ETF: $12,410,000 (200,084 акции)
  • BlackRock Биткойн ETF: $7,621,000 (188,397 акции)
  • ARK Биткойн ETF: $1,702,000 (23,964 акции)
  • Bitwise Биткойн ETF: $988,000 (25,449 акции)
  • Franklin Templeton Биткойн ETF: $788,000 (19,129 акции)

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР