Хем да играеш с националния си тим в 33-ото издание

...
Хем да играеш с националния си тим в 33-ото издание
Коментари Харесай

Арестуваха приятел на египетски национал, явил се на изпит вместо него


Хем да играеш с националния си отбор в 33-ото издание на Купата на африканските народи, хем да си взимаш изпитите в университета! Възможно ли е? Да, в случай че не те заловен!

Приятел на футболиста на Египет Мустафа Мохамед беше задържан от управляващите в страната, защото се е представял за играча по време на сесията в университета в Гиза.



Той е взел няколко изпита от името на съотборника на Мохамед Салах, само че при последния преподавателят се е усъмнил. Явно преди този момент е гледал Мустафа, който играе с Египет за шампионата за Купата на африканските народи, а отборът му доближи до четвъртфиналите!

24-годишният нападател е студент в компетентност " Информационни технологии ". Според арестувания другар, той го помолил да го " замества " и да реши теста вместо него.



" Той е мой другар и бъдещето му щеше да е рухне, в случай че не си беше взел изпита. Затова го направих. За първи път е ", обяснил той.

Оказва се обаче, че приятелят е " взел " предходни 3 изпита вместо футболиста.

Самият Мустафа Мохамед, който на клубно равнище носи фланелката на " Галатасарай ",обясни, че не знае за случилото се. Започналото полицейско следствие ще откри това.

Дотогава футболистът би трябвало да мисли за четвъртфинала на Египет против Мароко на 30 януари. Мачът е от 17:00 ч. и може да го гледате директно по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР