Hell's Kitchen може и да приключи, но емоциите от шоуто

...
Hell's Kitchen може и да приключи, но емоциите от шоуто
Коментари Харесай

Суши, бургер, пържено пиле или омлет: Готви като виртуоз с рецептите от Hell's Kitchen!

Hell's Kitchen може и да завърши, само че страстите от шоуто остават. В съзнанието ни остават и едни от рецептите, които всяка вечер участниците приготвяха за доставка по домовете - пържено пиле, пролетна салата, омлет, суши... 

Много от феновете евентуално са се питали по какъв начин може за толкоз време участниците, които претендират за огромната премия, да не усвоят техниките за изработката на някакъв си омлет. Е, не е чак толкоз просто. Във Фейсбук страницата на шоуто бяха оповестени някои от рецептите, по които готвиха кулинарите, тъй че всеки от нас може да си подготви нещо, което му е хванало окото от телевизионния ефир. Ето и рецептите:

Виж още: След финала на Hell's Kitchen: Реджеп - горделив, Атанас уверен - бил е по-добрият!

Суши по рецепта на ресторанта на Hell's Kitchen

Още, до момента в който гледахме по какъв начин кандидатите за премията се мъчиха със сушито, беше ясно, че това суши не е като познатите ни разновидности. За изработката му са нужни 27 продукта! Ако въпреки всичко решите да се пробвате, цъкнете върху фотографията, с цел да видите точната рецепта за него.

Виж още: Злоба, дебелоглав или нещо друго: Какво спъна Недялка в Hell's Kitchen? Ето какво мисли самата тя

Пържено пиле

Тази рецепта сигурно е по усета на множеството българи, а подправките, разказани нагоре най-вероятно ги имат множеството домакини даже и сега в своите кухни. Не забравяйте също по този начин, че част от тези артикули не са за самото пиле, а за гарнитурата към него - чипс от сладостен картоф, салата колслоу. Цъкнете върху фотографията, с цел да видите цялостната рецепта.

Виж още: Галя след Hell's Kitchen - по-скоро преподавател или готвач? Ето какво не хареса тя в себе си след шоуто

Агнешки бургер

Заведения за бургери доста, само че пък домашният подобен няма еднакъв. Тук, за разлика от участниците в Hell's Kithen, ще си опечете месото до степен, каквато вие желаете, като, несъмнено, може да замените хрупкатава полента с класиката - пържени картофки. Цъкнете върху фотографията, с цел да видите цялостната рецепта.

Виж още: Цецо от Hell's Kitchen безапелационен - мъжете са по-добри в кухнята! Какво му следва след шоуто?

Омлетът

Неслучайно приключваме с омлета. Сега, гледайки рецептата за него, виждате за какво беше толкоз сложен за виртуозите в кухнята. За цялата рецепта, цъкнете върху фотографията.

Изображение: iStock/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР