Харви Уайнстийн пристигна в съда, след като присъдата му за

...
Харви Уайнстийн пристигна в съда, след като присъдата му за
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн е напълно плешив, докато го карат в съда след хоспитализация

Харви Уайнстийн дойде в съда, откакто присъдата му за обезчестяване от 2020 година беше анулирана и като ослепителен контрастност от последното му появяване, той в този момент е плешив.

Изпадналият в недружелюбност кино продуцент се появи облечен в кондензиран тъмносин костюм върху бяла риза с копчета. Той добави синя вратовръзка и игла с американско знаме. Уайнстийн пристигна в съда в инвалидна количка след скорошната си хоспитализация. Причината за престоя му в болница Белвю е незнайна, само че неговият юрист Артър Айдала сподели: „ Те го прегледаха и го изпратиха в Белвю. Изглежда, че има потребност от доста помощ, физически. Той има доста проблеми. всички типове проби, той е ненапълно като влакова злополука във връзка с здравето. "

Известно е, че Уайнстийн има история на сърдечни проблеми и диабет. Въпреки утежняването на физическото му здраве, неговият юрист сподели при започване на май, че изпълнителят на кино лентата е „ изострен като стратег. Толкова изострен, колкото постоянно е бил. " Освен това той сподели, че Уайнстий...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР