ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Висшият обществен защитник на Кънектикът се

...
ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Висшият обществен защитник на Кънектикът се
Коментари Харесай

Висшият обществен защитник на Кънектикът отрича обвинения за неправомерно поведение, докато комисията обсъжда уволнението й

ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Висшият публичен бранител на Кънектикът се бори да резервира работата си във вторник, когато комисия за контрол стартира да обмисля дали да я уволни за редица хипотетично непозволено държание, в това число отправяне на неоснователни обвинявания в расизъм против хора, които не са съгласни с нея, и погрешен достъп до имейлите на личния състав и ръководителя на комисията.

С десетки поддръжници, в това число доста облечени в алено, Ташун Боудън-Луис и нейният юрист се яви на чуване пред щатската Комисия за услугите на публичния бранител и отхвърли 16 обвинявания в непозволено държание, повдигнати против нея от панела след без значение следствие.

След повече от четири часа комисията във вторник вечерта отсрочи решението допустима дисциплинираност, която да разреши на Боудън-Луис и нейния юрист Томас Бучи да решат дали желаят да призоват и разпитат очевидци. Датата на идващото съвещание не беше избрана незабавно.

Боудън-Луис, 51, първият черн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР