ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Губернаторът на Кънектикът Нед Ламонт призна

...
ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Губернаторът на Кънектикът Нед Ламонт призна
Коментари Харесай

Губернаторът на Кънектикът поема отчасти вината за незаконното изсичане на 186 дървета в имота на съседа

ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Губернаторът на Кънектикът Нед Ламонт призна в понеделник, че е оказал помощ за наемането на озеленител, който нелегално е отсякъл повече от 180 дървета и хиляди от шубраци в парцел зад дома му в Гринуич, поставяйки завършек на дните на въпроси по отношение на равнището му на присъединяване.

Богатият демократ с два мандата дружно с един от съседите си и квартална организация са упрекнати в унищожаване на дървета в предпазени влажни зони - благосъстоятелност, която не имат - с цел да получат по-добра панорама към езерце. Ламонт отхвърли това обвиняване, като сподели пред кореспонденти в понеделник, че дърветата са били развалени при предходни стихии и проектът е регионът да бъде измит. И въпреки всичко той призна частична отговорност за непреднамереното изсичане на дървета на непозната земя.

„ Мисля, че в края на деня аз съм виновен и (съседската организация) е “, сподели Ламонт пред кореспонденти, откакто се появи в несвързано събитие в болница Бриджпорт в понеделник. „ Те наеха реализатор да свърши работата и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР